Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedypowiemsobiedosc

Chylinskiej odbilo?? Kto slyszal jej najnowszy kawalek??

Polecane posty

Gość ja slyszalam
ja..i chodz uwielbiam stara Chylinska i to co stworzyla jest inne niz dotychczas chetnie kupie jej plyte..bo wszyscy by chcieli aby dalej spiewala jak wkuurwiony nietoperz o samobojstwach nieszczesliwej milosci czy zalu...a ona?jest spelniona kocha ma dziecko poprostu jest szczesliwa stad ten utwor..i doam z epo pierwszym przesluchaniu szok!!ale pozniej --jej glos i jest ok..kupie plyte na pewno:)

Gość rsgtrewygey
Gówno wielkie i tyle :o

Gość drgteyh
Można śpiewać o szczęściu, ale dalej może to być rock!! Przykładem jest piosenka Aerosmith- I don't wanna miss a thing

Gość kiedypowiem
A bycie szczesliwa rowna sie z tworzeniem piosenek przy ktorych Gosia Andrzejewicz to super piosenkarka:O

Gość ja slyszalam
ale cze,u musi byc rock???bo ty tak chcesz??a ona nie..i tyle..srtworzyla to co ma w duszy..ja tez na poczatku a fee a beee..ale jak posluchalam wiecej(od popoludnia katuje ten kawalek:))cos w nim jest..ciekawe co dalej na plycie...

Nie, to nie ona. Jakas inna niunia dosc dobrze ja podrabia. Nie wierzcie w to, ze Agniecha zeszmacila sie na takie gowno.

Gość dthrtru
To proszę bardzo, niech robi sobie nawet disco polo, ale ja mogę sobie mówić, ze to jest największe gówno jakie slyszałam od baardzo dawna :o

Gość forumowiczka87
dla mnie bardzo fajna,nie musi ciagle spiewac na ostro ,jest kobieta i drzemie w niej nutka subtelnosci i delikatnosci,kobieta zmienna jest:)ktoras powiedziala,ze jest szczesliwa i spelniona to takze ma duzy wplyw ,mi sie osobiscie podoba zmiana:)takie zaskoczenie hehehhe

jakas lala chce sie wypromowac na adze. gdyby nie bylo jakies afery to ta piosenka przeszlaby bez echa 💤

Gość aszajka
Też miałąm nadzieję, ze to nie ona, że to jakiś głupi żart... Ale w radiu EskaRock niestety potwierdzili moje najgorsze obawy :( Nie chodzi o to, żeby dalej śpiewała o życiowych dołach, ale... to co stworzyła, to jakaś komercyjna techno papka. Utwór na miarę Kalwi i Remi. Takie "coś" nie pokazuje nawet w 10% świetnego głosu, jakim Aga dysponuje. Szkoda, że poszła w stronę "łatwej kasy". P.S.: W końcu "wszyscy artyści to prostytutki"

Gość kafenka
bosz, co człowiek zrobi dla kasy :-O

Gość kajmela
NIE WIERZYCIE? No to proszę, sama mówi o tym w wywiadze z Korwin Piotrowską: http://www.plejada.pl/120811,0,muzyka,najnowsze,1,chylinska_czyli_psycho_killer_i_nie_bierze_jencow,wideo.html#autoplay

Gość kawenka
ciotella --mylisz sie jakbys była na bieżąco to bys wiedziała że wyszła jej nowa płyta z inną muzyką ale nie spodziewałam sie że aż taka inna

Gość kutasowa z pedalowa
ko-mer-cja :O:O:O pozazdroscila Skawinskiemu...? :O

Gość omajfakingaaaaad
Ok, mogła zmienić styl, ale dlaczego na coś tak tandetnego i kompletnie nie na poziomie? ŻENADA.

jezeli to prawda to bardzo mnie rozczarowala :( kurcze, chylinska to baba z pazurem, ona NIE MOZE spiewac piosenek na poziomie kalwiego i remiego :O rozumiem, chciala zlagodniec to mogla nagrac cos w stylu kasi nosowskiej, ani dabrowskiej a nawet kowalskiej, ale nie piosenki nadajace sie do puszczania na dyskotekach w remizach :O przeciez krytycy ja zgniata. niestety bedzie tak, ze odejda od niej starzy fani i zyska nowych, a beda to dziunie i malolaty :( szkoda ze tak skonczyla

Gość kutasowa z pedalowa
ja mam jeszcze nadzieje, ze to tylko jeden kawalek taki bedzie- wiecie tak niby dla zwaly

Gość exfanka agi
gdzie jest "moja" chylinska? ta "zła", ta, ktora dawala czadu??? Gdzie jest moja idolka? Co sie z nia stalo????

ta piosenka to fakt :O :( mam nadzieje, z jeszcze wroci do starych brzmien bo do tej aranzacji kompletnie nie pasuje

SZOK! Chylińska nagrywa dance! ból Agnieszka Chylińska to już przeszłość. W wywiadach promujących jej mający ukazać się krążek Modern Rocking piosenkarka zapewniała, że jej muzyka ulegnie zmianie. Czy ktoś się spodziewał, że aż takiej? Fani grupy O.N.A i miłośnicy zachrypniętego głosu Chylińskiej czekali na łagodnego rocka. Nic z tego. Chylińska nagrała... dance. Oto jej najnowszy kawałek Nie mogę cię zapomnieć. Jak Wam się podoba taka zmiana? Nie przesadziła?

"gdzie jest "moja" chylinska? ta "zła", ta, ktora dawala czadu??? Gdzie jest moja idolka? Co sie z nia stalo????" a co myslalas,ze bedzie zbuntowana przez cala swoja kariere??Dajcie spokoj.Wiadomo,ze tamte utworu mialy lepsze brzmienia ale chyba musiala jakas przemiane przejs w zyciu.My wszyscy takie przemiany przechodzimy tylko wy nie jestescie piosenkarkami i tego cala Polska nie widzi.

Dziwna ta przemiana, zawsze kpila z tego typu muzyki, a teraz nagle tworzy piosenke o pokroju Dody i Mandaryny razem wzietych:o

Pisenka nie jest zla, gdyby spiewal ja ktos inny pewnie odebralabym ja inaczej, ale do Chylinskiej to zupelnie nie pasuje:o