Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedypowiemsobiedosc

Chylinskiej odbilo?? Kto slyszal jej najnowszy kawalek??

Polecane posty

Gość o koooorwa
ja pidole ale sie zeszmacila a miala takie zajebiste kawalki i ten glos ahhh a to to jest normalnie kicha nawet nie slychac jej zajebistego glosu

Gość beznadziejne gowienko

"gdzie jest "moja" chylinska? ta "zła", ta, ktora dawala czadu??? Gdzie jest moja idolka? Co sie z nia stalo????" a co myslalas,ze bedzie zbuntowana przez cala swoja kariere??Dajcie spokoj.Wiadomo,ze tamte utworu mialy lepsze brzmienia ale chyba musiala jakas przemiane przejs w zyciu.My wszyscy takie przemiany przechodzimy tylko wy nie jestescie piosenkarkami i tego cala Polska nie widzi. ok, zmiany potrzebne sa wszystkim, ale ona przesadzila. wpadla z jednej skrajnosci w druga i nie ma sie co dziwic, ze fani tak zareagowali na jej nowy singiel. ona spadla o miliony poziomow. mogla grac lagodniejsze kawalki dalej pozostawajac na przyzwoitym poziomie. przed chwila wlaczylam frm maxxx i leciala jakas piosenka dance, brzmiala tak jak wiele innych i na poczatku myslalam, ze puszczaja wlasnie nowa piosenke agi! to swiadczy jaka plyte nagrala :O teraz beda ja puszczali w rmx maxx, esce i innych gownianych stacjach radiowych :(

Gość huihi
UWIELBIAM JEJ PIOSENKE "WYYPIER DALAJ STĄĄĄĄD" tak samo mówię facetom hahahaa

Gość daharehrea
hhehheheh rety ludzie, ale wy dziwni jestescie przeciez wiadomo, ze ona to dla jaj zrobiła. chciala zamanifestowac wszystkim ,ze moze sobie robic co chce i ze nikt nie bedzie jej spychal do szufladki ze zbuntowanymi rockmenkami. ma jaja babka. po raz kolejny pokazala wszystkim wielkiego fucka :)

Gość sill_
wychowałam sie na Chylińskiej imponowała mi tym ze miala w du.... to co inni pomyślą i zawsze była sobą. a teraz spiewa dla plastokowych mas, mało tego to ona była autorką tych plastikowych tekstów i to ma być "nowa dojrzała Agnieszka??" skrajnie żenujące i BAAARDZO PRZYKRE :(

Gość prawie jak piosenkarka.......
prawie jak reni jusis... prawie robi wielka roznice........nie podoba mi sie..........

Gość dante decoy
buhahaha, jakby to ONA przeczytała...to niezłą polewę z Was by miała...nooo a teraz refren: a a a a a a a a a a a...i jeszcze raz: buhahaha, jakby to ONA przeczytała...to niezłą polewę z Was by miała...nooo a teraz refren: a a a a a a a a a a a...i jeszcze raz: buhahaha, jakby to ONA przeczytała...to niezłą polewę z Was by miała...nooo a teraz refren: a a a a a a a a a a a...i jeszcze raz:.....

Gość aż nie chce mi się wierzyć że
tak będzie wyglądać jej nowa płyta :O

Gość dante decoy
poważnie...nie dociera to do Was, że jaja seeee Chylińska robi?...

Powiem tak, wczoraj słyszałam i jestem T O T A L N I E załamana. Porażka. A ja ją tak kochałam :(

Gość ffacett
gosia andrzejewicz to WYJEC i BEZTALENCIE

Gość dante decoy
...bo to o to chodzi...żeby pokazać jakim to się jest luzakiem, nooo

Jednak zmienilam zdanie:D Ta piosenka ma cos w sobie, slucham jej od wczoraj i jest hmmmm wciagajaca:classic_cool:

Gość puma2347
to teraz ja sie wypowiem. wczoraj sciagnelam sobie dzwonek z tym utworem-pomyslalam-no takie dicho z syntezatorem ale co tam-nawet fajne. - ale nie mialam pojecia kto to spiewa..dzis postanowilam odnalezc na wrzucie owego autora tego nagranka.. po wpisaniu tytulu nie moge cie zapomniec wyskoczyla mi sama chylinska i jakis tam pedzio..szukalam,szukalam,wertowalam i se mysle kto to k...a spiewa!!! w koncu z wkurwienia postanowilam odpalic chylinska i posluchac kawalka pod tym samym tytulem..szczena mi opadla ze to ona..!!! co sie stalo?? a wiec doszlam do nast wnioskow...pamietam jak ona zaczynala kariere -jestem rowniez z gdanska i w podobnym wieku...pamietam ona-komercyjne zreszta i pamietam jej solowa kariere..zawsze mnie intrygowala bo byla chamska i inteligentna..muztka nawet mi sie podobala aczkolwiek za ostre kawalki-nie..doszlam do wniosku ze kiedys ona byla znana tylko w okreslonych kregach=ze wzgledu na muzyke ktora twozyla.. teraz wystepuje w mam talent- robi sobie wlosy na gofrownice..hehe(wyglada strasznie)..reasumujac-zna ja cala polska-stala sie idolka nastolatek,dresiarzy,starych babc,ksiegowych,sprzataczek,sekretarek itp itd.. sprzedala swoj wizerunek i swoje ja..i wlasnie stad ta disco-przytupanka- dla mas..tylko jak ona mogla sie tak skomercjalizowac..nie kumam..zreszta..jak cala plyta poszla w tym kierunku to trace do niej szacunek i juz jej nie lubie-jak to tylko jeden kawalek-ok-wybacze,,aczkolwiek nie ma watpliwosci ze to dla kasy..

Gość puma2347
a cha..no i teraz tylko patrzec jak utwor stanie sie przebojem dyskotek i bandy nawachanych amfa malolatow beda w dresach przy nim przytupywac..ehh..nagranie bardzo nowoczesne i wpadajace w uchu..tylko czemu w jej wykonaniu..

Gość zawidzionafanks
postanowila zmienic grono odbiorcow..na mlodszych i lepiej wyplacalnych..tylko szkoda ze tak olala swoich fanow!! to oni ja wypromowali,dali zarobic..kurestwo ze tak zrobila.

Gość kalinkamała12345
Chylińska zeszła na psy!!! Zaczekajcie jeszcze trochę a zobaczycie że niedługo nagra duet z Dodą albo Candy Girl. I ona śmie twierdzić w Mam Talent że Polacy mają spaczony gust muzyczny bo nie głosowali na Anię Gogolę.