Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NURSE11111111

Agencja pielęgniarskka warto załozyć????

Polecane posty

Gość NURSE11111111

Jak myslicie???? Myslę o dodatkowej pracy zakładając taka agencję.Czy ktos wie jak to funkcjonuje jakie jest zapotrzebowanie????????

Gość NURSE11111111
Nikt nie może mi odpowiedziec ?????

Gość ja moze cos wiem
w niemczech to popularne i maja duzy popyt, wiem ,bo pracuje w firmie,ktora doksztalca takie pielegniarki ale nie wiem czy w Polsce stac ludzi na takie cos?

zapotrzebowanie jest ogromne, ludzie nie mają czasu zajmowac się np. swoimi staruszkami, bo pracują po 10 godzin i mają swoje rodziny tyle, że wszystko jest kwestią kasy ale myślę, że na brak klinetów byś nie narzekała

Gość ja moze cos wiem
no i zalezy tez w jakim miescie chcesz to zalozyc

myślę, ż eto bez znaczenia pracuję w firmie pielęgnacyjnej, powiedzmy, na głebokiej wiosce i mamy kolejkę na 70 osób, to jakieś 5 lat czekania, w najlepszym wypadku tyle, że u nas płaci się 70% dochodu, niezależnie od jego wysokości, resztę mamy z kontraktu z NFZ mamy po kilka telefonów dziennie, ludzie płaczą w słuchawkę, bo sobie nie radzą to żyła złota

Gość NURSE11111111
No własnie ,pracuje w niepublicznej służbie zdrowia 17 lat i szczerze mówiąc mam dosyć.Ostatnio trafiło mi sie parę wizyt u starszych osób na prośbę rodziny,stawki nie podałam ale za 1 godz pani zapłaciła mi 50 zł -wymiana cewnika,toaleta p odlezynowa.Poleciła mnie tez innym osobom i dzwonią.Na razie odmawiam bo nie mam działalności.Miejscowość dość duza.Niewiem jak to wszystko załatwić US? JAKIE SA PODATKI?????

Gość NURSE11111111
Na dodatek nie wiem czy zrezygnować z pracy czy prowadzić taka agencję i pracować????Ale boje się że się normalnie zajadę...

ja myślę, że jakbyś się zdecydowała na taką działalność, to nie dasz rady na 2 etaty i Ci się to nie opłaci, pracować w cudzej firmie zamiast własnej mogłabyś sobie co lepsze koleżanki pozatrudniac i to moze byc dobry pomysł na biznes co do podatków i innych formalności - warto zainwestowac w wizytę u prawnika gospodarczego, który pokieruje sprawę (powie jak i na jakich zasadach założyć taką działalność)

Gość NURSE11111111
Wielkie dzięki za pomoc:).Kolezanki są chętne ze hej!!!Muszę to rozwazyć.Dziekuję kobietki jeszcze raz