Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poziomkowa1987

W imieniu Kant dupy

Polecane posty

Kant dupy (kant_dupy@wp.pl) Szukam piosenki /podkładu do krótkiego filmiku o lesbijskiej miłości Coś seksownego i romantycznego.Robie filmik w Movie Makerze Sorry za offtop , ale zablokowali mi juz dodawanie topikełów

Gość
mad about you :classic_cool: Kant a bedzie uroczysta premiera na kaffe ?:]

Gość
zainspirowałas mnie też bede tworzyc filmy 😭 tragedie i dramaty ze soba w roli głownej 😭

Gość
a potem sie włam na antne podczas emisji totolotka przy kumulacji 80 000 mln :]

Gość
ja oglądałam "boy cultur" :classic_cool: bardziej pociagaja mnie gejowskie kregi 😭 :classic_cool: Kant ale sugar rush to serial ?

Gość
:D dobra ide ogladać film ,bo mnie do reszty zdepracujecie 😭 tylko sex, alkhol korupcja i inne dziwne pociagi :classic_cool: 🖐️

Kancie, w jakim klimacie będzie ten film? Czy będzie dynamiczny czy spokojny, ton wysoki, niski? Mam parę magicznych utworów, które chciałbym słyszeć w głowie w momencie śmierci =P

Kancie, wystarczy techno remix, w którym jak wiadomo pierwsze dwie sekundy odgrywają taką samą rolę jak cały utwór :classic_cool: I zastanawiam się nad piosenkami dla Twego dzieła...

Hinatka, to strasznie osobiste :classic_cool: Musiałbym wybrać te "kilka", żeby nie zarzucić całą dyskografią, czy jak to się mówi =P Kancie, nie wiem, czy podejdzie Ci to: http://www.youtube.com/watch?v=9H1OTNIMeCE&feature=related Charakter ma całkowicie neutralny. Smutny, ale słuchając ten utwór, to tak jakby płakać za stratą czegoś wspaniałego, ale także wdzięczność za to, że dane nam było poznać w życiu szczęście, nawet jeśli te już odeszło. Przynajmniej tak to interpretuje. Quentin Tarantino użył tej muzyki do czegoś zupełnie innego, mniej doniosłego. Hattori Hanzo wykuwa swój najlepszy z mieczy i wręcza Pannie Młodej mówiąc, że jeśli spotka na swej drodze choćby i boga, pozna smak stali. O wiele łatwiej byłoby looknąć Twój filmik :classic_cool: