Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poziomkowa1987

W imieniu Kant dupy

Polecane posty

A ja cóż mogę uprawiać... Jedynie rośliny doniczkowe. Nie interesuje mnie ogrodnictwo, ale Kantowi poleciłbym kaktusa. Wiesz... Sama go sobie wychowujesz, siedzi Ci na parapecie, ile dasz mu słońca tyle urośnie i tzw. "perskie oko" gratis. Jezu, o czym ja z Wami gadam ...

Prawdopodobnie próbujesz się radzić potencjalnego 25-letniego prawiczka :O Ja nawet nie wiem jak wygląda inny gej niż ja, czy oni mają członki? :classic_cool: Czy jeżeli kolega powiedział mi, że jestem ładny, dotknął mojego kolana i proponował wspólne odlewanie się do pisuarów, to znaczy, że mnie podrywa?

Kancie, a może to Ty byś się nadawała na chętną panienką, ale boisz się ciasnych przestrzeni pudełka na prezenty? :classic_cool: Mam w klasie taką jedną dzieweczkę, nazywamy ją Safona. Jak myślisz, czemu? :D

ale na kafe jest jeszcze jeden fajny homo towar :classic_cool: tyle, że chyba zajęty :P ta Safona erotyki pisze? :classic_cool:

Może ma dwoistą naturę :classic_cool: Co do emigracji, to ją planuję. Byłaś w Anglii? Pewnie inne powietrze. Zamiast skarpetek chętne byczes!

Tak. Ja napisałem jeden, fragment z pamięci: Wśród gawiedzi jeden jest odszczepieniec, Co miast kwiatki zapylać, swój oddaje wieniec, Jednak szybko w jego życiu nie zagości, Rozkosz francuskiej miłości, Gdyż chodzi plotka między domami, Że jak ssie to haczy zębami, Wiedział kto te plotki po wsi niesie, Gajowy Mariusz, któremu raz obciągnął w lesie. Strzeżcie się permanentnego braku seksu! Was też doprowadzi do takiego upustu!

Kanada, USA? Szkoda, że Japończycy tak utrudnili sobie życie, przejmując pismo z Chin. W Tokio jeżdżą takie piękne Yamahy... Ach, rozmarzyłem się =P

Delight-->przyślę Ci kartkę z Tokio ;) i płatki kwiatów wiśni! jak nie oślepnę wkuwając kanji.. a jak zechcesz robić karierę w literaturze to chętnie zostanę Twoją agentką :classic_cool:

Hinatko, oszołomił mnie Twój post! No kurde dzięki, szybko nie zasnę :classic_cool: Do jutro czy kiedyś tam w zakrzywionej kafe-przestrzeni