Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziorek16op.pl

pomozcie prosze

Polecane posty

Gość madziorek16op.pl

otoz kochalam sie z mojim chlopakiem 2 dni po @, zabezpieczylismy sie prezerwatywa, teraz minal tydzien od tego zdarzenia i boli mnie podbrzusze i mam jakies dziwne brunatne plamienia ktorych wczesniej nie mialam i nie wiem co sie ze mna dzieje. Dodam ze ostatnio bardzo sie stresuje, zmienilam strefe czasowa gdyz 5 dni temu wyjechalam do usa, mam klopoty z zadomowieniem sie w obcym kraju. Czy mozliwe jest ze jestem w ciazy? Czy to przez moj tryb zycia.. prosze pomozcie :( sorry za pisownie ale nie mam polskiej klawiatury

sama twierdzisz ze uzyliscie gumki wiec nie ma sie raczej czym martwic...to pewnie stres itd.. a ile masz lat??? bo moze nie masz jeszcze uregolowanej miesiaczki...

Gość madziorek16op.pl
mam 21 lat i mam bardzo nieregularny okres, uzylismy gumki ale teraz mam schizy bo moze pekla a nie powiedzial mi o tym albo byla jakas wadliwa, teraz juz mnie rozne mysli nachodza, a moze jestem chora?? a na test jest ejszcze chyba za wczesnie

plamienia w polowie cyklu moga towarzyszyc owulacji - jak jajeczko sie uwalnia to troche krwi moze poleciec i stad plamienia - to normalne ale jak sie stresujesz zrob test

sa testy first response ktore wykrywaja ciaze 5 dni zanim powinnas dostac okres.. ale twierdzisz ze masz nieregolarne i w dodatku ten stres i podroz.. na pewno wszystko w porzadku ale zeby sie nie stresowac zrob test i z glowy :)

Gość xyzewcia198301
ja mam ten sam problem tylko że się nie zabezpieczyliśmy, ale mój chłopak wyszedł na długo przed wytryskiem ze mnie a reszte dokończyłam ustami. Mogę być w ciąży? też mam nieregularny @

Gość poducha5585
A ile mniej wiecej kosztuje dobry test ciazowy w aptece? ;]