Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa88

Nie mogę mu odmówić!

Polecane posty

Gość Truskawkowa88

Witam! Siedzę w pracy... brzydka pogoda, nie ma co robić, eh...:] ...myśle... a mianowicie, jest taki chłopak, któremu nie moge odmówić spotkania, choć mam już chłopaka ale idę do niego pogadać... itd, oczywiście Moj nic o tym nie wie...;/ no i zadnych rzeczy typu sex nie było miedzy nami!! ;] ale buziaki, przytulanie... on juz `lata` za mna z 2 lata;( podobam mu sie... ale kocham mojego chlopaka...

to po jaka cholere idziesz sie spotkac z innym skoro rzekomo kochasz innego?? a myslisz, ze zdradzic to mozna tylko w lozku - przytulanie, calowanie to tez jest zdrada, a emocjonalna zdrada jest gorsza niz fizyczna. ciekawe czy tobie nie bedzie przeszkadzalo jak twoj facet bedzie sie piescil z inna

Gość Backdgound
jakby rozbieżność tu widzę... ale pewie mi się tylko wydaje...

Gość Truskawkowa88
Kiedy Madziu, on nic nie wie.. to jest silniejsze ode mnie;/

"ale kocham mojego chlopaka"...... gówno prawda Kolejna historia jakich wiele, bedzie straszne zamieszanie w twoim zyciu, trzeba miec sporo szczcia zeby z tego bez szwanku wyjsc

to raczej nie jest milosc - jak sie kocha to sie swiata poza ta osoba nie widzi i tylko ta osobe chce sie miec blisko

Gość Truskawkowa88
Wiem...;/ mam tego swiadomosc.... chlopak z ktorym sie spotykam sam to mowi, chce to przerwac...ale zawsze przyjezdza pod bank gd\zie pracuje i tam czeka... jejku.......;(

Miałam taką koleżankę która sypiała z każdym który ją przycisnął, bo nie umiała odmówić :O

Gość yetgaga
i twoj chlopak o tym nie wie, a ty sobie idziesz pogadac. spoko. nie umiecie byc przy jednym i nie umiecie tworzyc paczki znajomych. twoj zwiazek sie rozwali, powodzenia!