Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valera

CZEGO NIGDY NIE ZROBICIE PRZY UKOCHANYM/UKOCHANEJ

Polecane posty

u nas zrobienie siku to MUS mamy toalete z lazienka.co mam zrobic jak do pracy wychodze spiesze sie a mi sie siku chce??co nie wejsc bo sie wstydze a moj tam sie goli??mam klopotyz pecherzem jak dlugo wstrzymuje to pozniej mnie boli i nie moge sie wysikac PO PROTU NIE ROBMY Z TAKICH RZECZY TEMATU TABU BO WIDZE ZE WIELE TAK UWARZA. BOZE JAK BEDZIE WIEDZIAL ZE ROBIE"COS TAM" ALBO PRZEZ PRZYPADEK TO ZOBACZY TO ZABIJEMY NAMIETNOSC...HAHAHAHAH LUDZIE JESTESCIE SMIESZNI

Gość w a r i t k a
dywagować - mówienie, pisanie bezładne, rozwlekłe, nie na temat owszem potocznie używa się go w tej formie ale jeśli wypominasz komuś błędy to sama zwracaj uwagę na poprawność polszczyzny a nie na potoczne znaczenia

Gość Jakie sa stare panny po 30
ja sobie niewyobrazam zrobic siku przy mezu, a kupy to nawet przy obcych nie zrobie.

to musze sprobowac :) ale nawet pamietam jak on mi sam kiedys zaproponowal ze mi chetnie pomoze przy goleniu mojej ,malej' :D

Gość klarah
a czy to ma znaczenie temat chyba jest inny

Gość Nie zalatwie spraw
Ja sie gole w lazience. Jakbym to robila w pokoju to pewnie facet by to widzial i nie robilabym z tego tragedii, bo sie tego nie wstydze. Przeciez wie, ze mam gladnie nogo nie dlatego ze mi tam wlosy nie rosna, tylko dlatego ze je regularnie gole :D Ale robie to w lazience. A jak wchodze do lazienki to sie zamykam. Zawsze ;)

Gość mialo byc tak
gladnie nogo = gładkie nogi ;)

Gość hjkjhkl
a ja nigdy nie obgryzłabym paznokcia z dłoni i nie wyplułabym go przy chlopaku w samotności lubię ;)

Gość czy tylko golenie i bąki
nie calowałabym sie z innym ;)

A potem bedziesz miec znieksztalcone paznokcie i nikt Cie nie zechce! Faceci bardzo zwracaja uwage na takie rzeczy :o

Ja też się zamykam w łazience jak nie jesteśmy sami w domu. Ale nawet jak się zamknę to mój umie otwierzyć drzwi od zewnątrz i wchodzi bez wahania.

Gość hjkjhkl
no cóż uzależnienie no i niestety już są całe pokrzywione ale nic nie mogę zrobić. Afaceta ma więc się nie martwię tym :P Jakie sa stare panny po 30 --- > ale dzięki za troskę ;)

Gość Nie zalatwie spraw
Ja tez umiem otworzyc z zewnatrz ;] Ale jak drzwi sa zamkniete to znaczy, ze ktos je zamknal i znaczy, ze maja pozostac zamkniete ;) Dla mnie oczywiscie tak jest ;) Niektorzy nie maja zamkniec w drzwiach ;)

Gość wszystko mogę
stare panny---> jeżeli to nie prowokacja to ty dla mnie masz nie po kolei . Nie wiem jak mozna tak żyć. Taka plastikowa lala, która tylko wyglądac musi dobrze. Jak by mnie mój mąż przez paznokcie nie chciał to bym miała go gdzieś. Aleś ty ograniczona....

Ale nawet jak się zamknę to mój umie otwierzyć drzwi od zewnątrz i wchodzi bez wahania. współczuję. ......................a czego współczujesz? nie rozumiem, ja też tak robię :-)

Moje drogie, Wy mi po prostu zazdroscicie :). tej eterycznosci, tego ze jestem taka zadbana, ze brzydze sie fizjologii. Wy musicie za preproszeniem srac, bo was nie stac na czyszczenie jelita grubego. Ja na taki zabieg chodze regularnie. Manicure i pedicure robie u kosmetyczki, maz nie musi widyiec tony skorek z piet walajacych sie w lazience. A makijaz moge nosic na stale nawet w nocy, poniewaz uzywam bardzo drogich kosmetykow, ktore nie niszcza cery :).

jak drzwi sa zamkniete to znaczy, ze ktos je zamknal i znaczy, ze maja pozostac zamkniete Dla mnie oczywiscie tak jest pisałam że zamykam jak nie jesteśmy sami w domu ...........dla mojego drzwi zawsze są otwarte :-)

Gość kres życia...
Hm... ja bym przy moim kochaniu napewno nie robiła kupy i zmieniała podpaski czy tamponu, NIGDY...ale bekanie czy puszczanie bąku to czemu mam się wstydzić?jak zjem coś ciężko strawnego i najdzie mnie ochota na bęknięcie czy puszczenie pierda to mam to wstrzymywać?to szkodzi zdrowiu drogie panie :)... a z tą tapetą to ja nakładam makijaż ale tak żeby naturalnie to wyglądało...mój i tak zawsze mówi "gdzie ty masz te krosty?", choć wam powiem że je mam :)... Golić nogi, pachy czy okolice bikini to mogę i przy facecie, bo i tak widział mnie przeciez już w całej krasie podczas upojnych nocy, to czym mam się wstydzić?

Gość Nie zalatwie spraw
a ja napisalam, ze zamykam zawsze. A jak zamykam, znaczy ze maja byc zamkniete ;)

Bardzo nie chciałabym zrobić przy moim mężczyźnie kupy, ale ona się upiera, że chce być przy tym :D Sikanie, pierdzenie i bekanie mamy dawno za sobą, wyciskanie pryszczy, golenie, ja depilowałam swoje nogi i jego brwi, nic co ludzkie nie jest Nam obce :) Aczkolwiek, podpaski nie chcę i nie będę przy Nim zmieniać, i nie będę przy Nim dłubać w nosie :9 I jeszcze jedna rzecz, chyba spaliłabym się ze wstydu, gdybym przy nim upiła się tak, że musiałabym rzygać. Nie potępiam nikogo, ale sama się tego bardzo boję i mocno się kontroluję na imprezach.

Gość wszystko mogę
stare panny----> czego my ci mamy zazdrościć? Ja nie chciałabymżeby ktoś ze mną był tylko dla wygladu. To jest chore co ty piszesz.czego ci zazdrościc? Tej paranoi?

Gość jakas granica......
tez nie dlubie w nosie bo nie lubie tego u innych wiec sama tez oblesna nie bede :P