Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsdbgjhbdsfjndfsdf

studenci , ktorzy wynajmuja mieszkanie

Polecane posty

Gość jsdbgjhbdsfjndfsdf

studiuje dziennie , musze 2 i pol godziny dojezdzac na uczelnie. zastanawialam sie nad wynajeciem mieszkania, ale nie wiem czy bedzie moich rodzicow stac na to. ile was to ogolnie wychodzi miesiecznie? chodzi mi o czynsz + media + jedzenie .w ile osob mieszkacie? chodzi mi o ogolne informacje, wiem , ze niektorzy placa wiecej , niektorzy mniej , bardzo prosze o odpowiedz

Gość hgnjgjgh
nie ma studentów?

Gość a nie mozesz nierobie
odciążyć rodziców i zaczać pracować??:o

Gość to ja ci odpowiem
mieszkamy we trzy, płacimy 380zł za pokoje plus za światło, gaz i internet. Mieszkanie tylko częściowo umeblowane ale w centrum. Na jedzenie dużo nie musi iść jak umiesz gotowac to na samo jedzenie 200zł spokojnie starczy i jeszcze na piwko ci wystarczy

Moje kolezanki wynajmują w 6(sic.!!) 3pokojowe mieszkanie w Gdyni. wychodzi im 420 zeta od lebka (w tym czynsz, oplaty.. wszystko). Inne kolezanki maja w 3 mieszkanie swupokojowe w gdasku i placa po 630...

Gość bjjfgbygfhjbjk
nie dam rady studiowac dziennie i pracowac , moze niekotrym to sie udaje , podziwiam ich. EDIT: nie zrozumiales pytania?

Gość anoooo
to napisz co to za miasta? 2,5 h dzienne w jedną stronę masz?

Gość bjhfjklfkljfknglfdziek
dziekuje :)

Gość duzo zalezy na jaka ofetre
trafisz. lepiej mieszkac z 4-6 osobami w mieszkaniu, koszta sie rozkładaja. ja mieszkam w 3 pokoj mieszk, z 4 innymi osobami. placimy razem z rachunkami 400-450 max (zalezy od sezonu bo w zime wiecej łacimy). aha, mieszkanie jest w centrum wrocławia

Gość na niektorych kierunkach
nie da sie studiowac dziennie i pracowac. Ja sobie tego nie wyobrazam. Nawet na wakacje studiowac nie moglam, bo zawsze w lipcu czy sierpniu byl okres na praktyki, we wrzesniu nierygory - jak sie chcialo miec stypendium. dzien w dzien zajecia, z duzymi okienkami, czesto konczylu sie pozno wieczorem. Projekty sie robilo nocami. Najlatwiej powiedziec o takich studentach, ze sa nierobami ;)

Gość bojabojaboja
Ja płacę ze znajomymi (3 osoby i ja) ok 1500 zł za 3 pokojowe mieszkanie ze wszystkimi rachunkami, nie mieszkamy w centrum dlatego cena mieszkania jest generalnie bardzo niewysoka w porównaniu do centrum. Na jedzenie wydaje miesiecznie ok 250 zł.