Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaaaawska

od kiedy się dziecko głośno śmieje ??

Polecane posty

Gość Ciekaaaawska

Mój synek skończył niedawno 3miesiące. Uśmiecha sie od ucha do ucha już dawno. Czasem uda mu się zapiszczeć ze śmiechu ale nie śmieje się jeszcze tak głośno- a tak bardzo tego wyczekuje. Od kiedy dziecko zaczyna śmiac się z dźwiękiem???

moi od skonczonego 3,5 miesiaca okolo ale jak ich rozsmieszalam celowo teraz maja prawie 5 to sami sie smieja i mnie prowokuja ;-0

Gość mama malego Danielka
Moj synus skonczy w poniedzialek 8 tygodni i juz zaczyna sie glosno smiac :) Nie jest to jeszcze typowy smiech w glos, ale jak sie smieje to tak jakby glosno przez gardelko wciagal powietrze ( nie wiem jak to opisac :) ), ale to dopiero same poczatki i musze go naprawde rozsmieszyc, zeby tak sie zaczac rechotac.

koło 4 miesiąca moja zaczeła :) też czekałam na to z wielką niecierpliwością :)

chyba to roznie z tym smiechem. Moja byla zawsze i jest pogodna usmiechnieta dziewczynka, a pierwszy smiech (po rozsmieszaniu) byl ok 5 mieiaca... teraz ma 7 i tez sie nie smieje bez powodu, tylko jak sie ja rozsmieszy.

Gość Ciekaaaawska
Dziekuje za rady. Będe wyczekiwała tej chwili z niecierpliwością i mam nadzieje ze nadejdzie szybko. Czasem robie z siebie totalną idiotke żeby usłyszeć jak sie śmieje ale póki co tylko uśmiecha się od ucha do ucha, trzepoce nózkami i rączkami z radości i czasem tak zapiszczy- to i tak piękny widok. Reszta przyjdzie z czasem :)