Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia c

maz mnie dreczy

Polecane posty

Gość kasia c

maz mnie dreczy tym,ze on nie jest piwrwszym moim facetrem[wiedzial o tym przed slubiem]p slubie jestesmy 11 lat.i nadal mi wypomina mojego eks.nie wiem co juz robic,mam juz dosyc tego.

Gość kasia c
frajera?bo co?

wed. mnie to nie jest tak do konca normlane zachowanie. Moze on ma jakieś problemy? Skoro chcial "niepokalaną dziewice", a ty go lojalnie uprzedzilaś przed ślubem, ze oczekiwań jego nie spelniasz to nie wiem o co mu teraz chodzi. Wogóle to nie moge czytać o takich pustych ludziach bo na codzień sie z aż takim debilizmem nie spotykam i potem czuje niesmak ze ktos o takich poglądach wogóle moze istnieć... :-o

Gość kasia c
mi tez sie wydaje ze on ma problem.namawiam go na spesjaliste,ale to nic nie daje,

on sie porownuje do twojego ex, to normalne u facetow. ja tez tak kiedys wypominalam przeszlosc, ale mi przeszlo. wole "naznaczonego" niz prawiczka bez doswiadczenia ;)

Gość kasia c
ale jak on moze sie porownac do eks,skoro go nie zna...widzial tylko na fotce..a przy azedej .klotni..on mi wypomina,ale przeciez widzialy galy co brały.tak tez mu powiedz,.ale on odpowiada,,to byl moj blad.

Gość saleminka8
kurde no-dobre to było :) moze on ma jakiś kompleks czy coś,bo po tylu latach i jeszcze wspomina,to chyba coś nie tak z nim :P

Ja też tak miałam, na początku non stop wypominałam mojemu mężowi jego byłą. Strasznie mnie to bolało, że spał z kimś wcześniej. Ja też miałam przed nim chłopaka. Do końca nie wiem z czego to wynikało, ale chyba z kompleksów. Ciągle wydawało mi się, że ona była lepsza ode mnie. Jakoś samo mi to przeszło. Nawet nie wiem kiedy.

Gość degenerath
i o co sie burzy ma kilku szwagrow wiecej:)