Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dola na maxaaa

Czy puszysta dziwczyna z dzieckiem ma szansę na fajnego zaradnego faceta?

Polecane posty

Gość mam dola na maxaaa

Powoli zaczynam w to watpic :-( Każdy w życiu popełnia błędy. Moim był związek z P. Byłam wtedy jeszcze w miarę szczupła ( 165 cm 64 kg ) i szalałam za nim. Oczywiście doszło do seksu i niestety wpadliśmy. Po czym on zniknął. Okazało się, że wyjechał za granicę i nie wrócił. Nie mam jak go ścigać. Teraz mam 2 letnią córeczkę. Nie pracuję bo naukę skończyłam na zawodówce a teraz nie mam za co zwyczajnie bo dziecko jak wiadomo kosztuje. Na dodatek zachorowałam na tarczycę i przyjmowałam hormony dzięki którym roztyłam się niemiłosiernie. Teraz na siebie nie mogę spojrzeć inaczej jak tylko z obrzydzeniem :-o Obecnie ważę117 kg i nie radzę sobie z tym. Nie mam pracy, mieszkam z rodzicami i samotnie wychowuję córeczkę. Mam dosyć wegetacji. Czy taka dziewczyna jak ja ma szansę na fajnego zaradnego faceta który potrafi zaopiekować się nami ? Ofiarowałabym mu siebie i swoją miłość. Ale z tego co widzę to faceci nie podrywają mnie, jestem traktowana jak powietrze :-( I nie wiem czy to jest efektem mojej nadwagi czy dziecka ? Ale czy ja nie zasługuję na szczęście ? Muszę całe życie wegetować ? Jestem załamana i zrozpaczona :-(

najpierw zrób cos z soba. Nadal przyjmujesz te leki? jesli nie - to zacznij sie ruszac. Nie oczekuj i nie czekaj na księcia z bajki bo taki moze się nigdy nie pojawic. Chcesz cos ofiarować facetowi w zamian za opiekę? to najpierw spraw by był dumny z takiej kobiety. Schudnij, idz na studia albo do jakies 2 letniej szkoły - zaocznie (dziecko nie ma 2 miesięcy zebys musiała nad nia siedziec cały dzien). Marudzeniem i wpatrywaniem sie w swoje ciało nic nie zdziałasz - jesli chcesz byc szczesliwa zacznij od siebie.

Gość mam dola na maxaaa
Łatwo mówić a ciężko zrobić. Ty wiesz, ile razy próbowałam coś zrobić ze sobą ? Ja potrzebuje jakoegoś impulsu, potrzebuje faceta. Jestem niekochana to co się dziwisz. A taki fajny facet na pewno by zmotywował odpowiednio ;-) Tylko, że żaden fajny mnie nie chce :-(

Gość dzidzetta
moze zacznij od kochania samej siebie. jesli nie wyjdziesz z domu do ludzi to od tak zaden krolewicz do ciebie nie zapuka. poza tym widzisz: piszesz, ze chcesz fajnego? a ty jestes fajna? czym moglabys zaimponbowac potencjalnemu fajnemu facetowi? zastanow sie. fajnie jest miec wymagania wzgledem innym a wzgledem siebie to juz nie...

myślisz ze Cię zmotywuje? watpie. Kobiety z nadwagą - kiedy juz poznają faceta kroty chce ja takie grubiutkie nic ze soba nie robią, skoro facetowi nie przeszkadzaja te zbędne kg to po co w ogóle się starac i chudnąc? nie schudniesz dla niego - zrob to dla siebie. Jestes po prostu leniwa. Gdybys chciała schudnąc i naprawde źle się czuła ze swoją wagą to zrobiłabys wszytsko - uwierz mi da się...

O żesz 165 i 117 kg? prowokacja zadna normalna laska o takich rozmiarach nie pytałaby dlaczego nie ma faceta

Gość mam dola na maxaaa
Jaka prowokacja ? Dlaczego od razu zakładasz, że ja wymyślam ? Piszę prawde ! Co to za chore forum, gdzie człowiek chce się poradzić a idioci piszą, że to prowokacja :-o

usiadz sobie zastanów się w czym faktycznie tkwi problem czy aby napewno w tym że brakuje ci faceta a może zacznij od akceptacji siebie popatrz na siebie z usmiechem mów sobie jaka jestem fajna itp z czasem nabierzesz mobilizacji moze nawet uda Ci sie zgubić zbedne kg ale one nie sa najwazniejsze jeśli spotkasz fajnego faceta on napewno bedzie chcial miec i umiec o czym z Toba porozmawiac posmiac sie itd nie doluj sie pamietaj co nas nie zabije to nas wzmocni tyle kobiet ma dzieci a potrafia ulozyc sobie zycie z tym innym... powodzenia mysl pozytywnie zacznij od siebie:)

Gość mamciaa akalisnki
Dziewczyna z dzieckiem ma szanse zeby ulozyc sobie zycie.Ja tez mam male dzieecko corcia ma 6.5 miesiaca i od 3 miesiecy spotykam sie z pewnym M.Czas pokaze co z tego bedzie.Powodzenia. Ja waze 56 kg i mam 174 cm wzrostu.

Gość kjbhb
Dziecko to nie problem - a wsumie zaleta bo dzieki dziecku na poczatku "filtrujesz" facetow ktorzy nie myslal powaznie o kobiecie. Waga , to sie juz kwalifikuje na leczenie , moja znajoma w wazyla maks 100kg ale to w 9 miesiacu ciazy i wygladala .... niezbyt zachecajaco a jest Twojego wzrostu a tu jeszcze 20 kg wiecej . Zglos sie do lekarza sa pewne leki ktore lekarz moze przepisac i naprawde pomagaja przy tym wzroscie maks 80 kg mozesz wazyc ale nie wiecej a jak dla mnie optymalna waga byl by powrot do starej wagi.

Gość zadziwiajace he
zadziwiajace jest to, ze bezrobotna panna z dzieckiem z wyksztalceniem zawodowym oraz solidna nadwaga szuka zaradnego faceta, a moze jeszcze przystojnego w dodatku ? zejdz na ziemie

Gość zadziwiajace he
aha i jak zawsze potwierdza sie regula, ze panny z dzieckiem szukaja wsparcia finansowego, wiec panowie jak najdalej od samotnych mam

Gość gość
iahgc3m2PVNeMSDFlgna9i77

Gość gość
Powiem Ci tak. Też jestem puszysta, ważę o 25kg mniej niż Ty i nie mam dziecka a na faceta szans. Więc no przykro mi :(.