Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekilla89

Dziewczyny pomozcie !!

Polecane posty

Gość tekilla89

Dziewczyny mam problem ! Swoje naturalne wlosy mam ciemne.. i farbuje na jasny blond.. Chodze w tym celu do fryzjera bo zadna farbą nie ufarbuje na taki odcien bo wyjdą rude, a fryzjerka uzywa rozjasniacza.. I w tym celu musze chodzic do fryzjera co 1.5 miesiaca i wydawac 100 zl :/ Jest to juz uciazliwe dla mnie, a nie wyobrazam sobie zeby miec ciemne wlosy Czy moge jakims sposobem sama rozjasniac wlosy ? Wiem, ze sa rozjasniacze ale jakbym nim potraktowala odrosty to wyszly by plamy bo fryzjerka mi rozjasnia w formie balejazu... Pomozcie :(

Gość spróbuj
kupić rozjasniacz do włosów,ale w profesjonalnym slepie fryzjerskim lub hurtowni , która posiada profesjonalne farby i rozjasniacze.Musisz kupić proszek rozjasniajacy 6 do 7 tonów i wode utlenioną 12 % .( mozesz kupic tez 9% ale nie bedą jasne) Jesli masz czarne włosy to 12%. Spróbuj sobie zrobić pasemka na czepek, ale na poczatku mogą się róznic, bo włosy robione w formie balejazu na foli inaczej się układają. Po dwóch , trzech farbowaniach powinno się wyrównać. Nie znam innego sposobu - rozjasniacz i woda 12% , kupiona w hurtowni z kosmetykami do uzytku w profesjonalnych zakładach ( zadna Joanna itp.) i czepek lub folia ( ale ta druga wymaga wprawy i doświadczenia )