Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kati-kati

Pieluszki Toujours LIDL 7-18kg sprzedam

Polecane posty

Mam do sprzedania pieluszki Toujours rozmiar 4 Maxi 7-18kg. Paczka jest otwarta i z 50szt zostało mi 37szt. Sprzedam je za 10zł + wysyłka.

Gość czemu nie chcesz sobie zostawi
w razie czego?

Gość wstydzilabym sie -wolałabym
podarowac je sasiadce etc

Gość takie pomysły*************
wiesz co taki durnowaty pomysł ze sprzedażą otwartych pieluch .........................................oddaj komuś , nie wierze ze nie znasz nikgo kto ma 2-3 letnie dziecko

jakie 2-3 letnie dziecko :D moja ma 10 miesiecy i uzywa pieluszek rozmiar 5 :P

Gość bum cyk22222
masz kolosa i tyle

To postaw koło śmietnika, może ktoś weźmie. Albo na placu zabaw oddaj jakiejś mamie

Gość do meaaa
twoje dziecko ma powyżej 90 centyla - więc kolos jak się patrzy ;) pomyśl o jej przyszłości

Gość do meaaa
moja mając 2 lata ważyła 12,5 kg i była w sam raz i nosiła 4 na noc.

kolos!!! sama jestes kolos moj synek ma 10 miesiecy i tez wazy ponad 10 kg i rowniez nosi 5 i jest kolosem???? he!!!!

Gość bum cyk 22222222
zakładasz mu 5 żeby kupki więcej sie zmieściło- dobry pomysł. i tak można oszczędzać;-)

"twoje dziecko ma powyżej 90 centyla - więc kolos jak się patrzy pomyśl o jej przyszłości" cały czas myślę o jej przyszłości :) mam jej obciąć nóżki poniżej kolan bo jest wysoka? :D :D :D ja jestem bardzo wysoka, mój mąż również to jak mam miec małe dziecko?

Gość bum cyk
śmieszne to ale z dziećmi jest tak samo jak z dorosłymi - jedno waży mało, drugie dużo .....................ja mam 2,5 roczne dziecko i dla mojego pieluszki 7-18 kg są dobre

meaaa no wiesz co? czy Ty ją kobito fast foodami karmisz?? myśl dziewczyno o jej przyszłości, bo to taki kolos.... :D:D:D Mój ma 5 miechów i waży koło 8kg, czekam na lincz :D

Gość zostaw u siebie te pieluchy
moje dziecko nie uzywało od pol roku az zachorowało i w nocy sikało bo mialo 40 stopni goraczki i zuzylam reszte pieluch dla niego

Gość Jak przeczytałam ten temat
to stwierdziłam że wiele kobiet na tym wątku jest SUPER DURNYCH. To, że one mają po metr pięćdziesiąt w kapeluszu i sypiają z panami, którzy mają "w porywach" po 1,65 wzdłuż ...i najczęściej wszerz tyle samo :P to nie znaczy, że każdy wygląda jak one, ich maleńcy, krągli partnerzy i dzieci o gnomich rozmiarach. Mój facet ma 2 metry, ja 175 cm i dzieci też nie mam niskich i co mi powiecie zakichane krasnoludki? Lubicie karle dzieci, tak?