Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowniczka biura firmy zoo

nie stać mnie na nowy jesienny płaszcz

Polecane posty

Gość Liliowka
Mi moja mama krawcowa przerobiła swój płaszcz (który ma około 15 lat) na taki, że koleżankom szczęki poopadały ;) Uwierzcie, jestem osobą, która nigdy nie założyłaby czegoś niemodnego- płaszczyk wygląda cudnie, z długiego zrobiła mi taki przed kolano, po prostu świetny. Mam zamiar go nosić już trzeci sezon, mimo iż mam jeszcze 2 inne płaszcze, jeden kupiony rok temu, a drugi kilka dni temu. Jednak ten czarny, przerobiony przez mamę wygrywa z każdym innym :)

Gość lllsosls
2 letni płaszcz- no nie przesadzajcie kobity, ja mam 4 letni i też w nim chodzę. Niestety nie dasie miec wszystkiego. Co mi sie marzy?? ładne zamszowe kozaki z Venezii, markowe dżinsy, nowa torebka.. i wiele innych fajnych ciuchów. Ale z drugiej strony, wszystko to zaraz sie nudzi , opatrzy...teraz jak kupuję nie daję np za torebke klika stówek, wolę mieć kilka za mniejsze pieniadze itp

Gość ewa pinge
A ja kupiłam płaszcz za 10 Zł w second handzie i wcale nie musiałam na niego polować od weszłam i był. Dodałam do niego pasek który miałam juz w szafie i mam nowy płaszcz kto mi powie, że to z second handu zreszta nawet przecież to nie wstyd!

Gość BlackAngel19
wszystko się da-moja kuzynka kupiła sobie płaszcz w lumpku i go skróciła-zrobiła ładny paseczek i bardzo ładny płaszczyk ma:)

Gość bosku
ja też się zastanawiam nad nowym płaszczem, w swoim przechodzilam 2 sezony, dalej mi się podoba, ale kurde coś zimno mi się w nim robi.... może w ciucholandzie coś znajdę, tak zrobilam ze spodniami, kupilam za 1zl, kupilam barwniki do ciuchów, pofarbowalam na modne tego sezonu plamy (wiecie o co mi chodzi), mama zwężyła mi w nich nogawki i wszyscy się dziwią że to spodnie z lumpka a są takie extra.... chociaż korci mnie aby samemu coś uszyć, tylko nie mam pojęcia jak:)) a Ciebie chwale za temat i nie popieram osób, które Cie krytykują, ludzi powinno się chwalić za oszczędność i szukanie tańszego rozwiązania, a nie karcić i wyzywać od biedaków itd...