Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneliiia

czy jest tu abecadlo z pieca spadlo?

Polecane posty

Gość korneliiia

wiem, ze nie chetnie godzisz sie na wrozenie przez internet, jednak gdybys znalazla dla mnie chwile czasu bylabym Ci niezmiernie wdzieczna.mam problem z moim chlopakiem i nie wiem, co dalej robic czy ufac mu i trwac w tym zwiazku czy raczej powinnam go zostawic.

Gość była ale spadła z pieca i już
jej nie ma 🖐️

jestem🖐️ no zrobie maly uklad zobacze ,co wyjdzie a decyzje to ty sama podejmuj :) napisz twoje i jego imie :) nie wroze na kafe czasami tylko odp jak mnie natchnie :) dziewczyna ladacoo widze ze jestes zaszyfrowana :D 🖐️

Gość korneliiia
Dziekuje:) Agnieszka 7 wrzien 83 on Michele 5 styczen 74

Gość korneliiia
mialo byc wrzesien

wiec tak mi wychodzi w kartach ze od dluzeszego czasu nie dzieje sie u was dobrze , trwa to pewien czas mozliwe ze pare miesiecy , mi tu wychodzi ze jestescie zwiazani ze soba nie mieszkacie przypadkiem razem ? albo rozmawialiscie juz o slubie ale z tego nici :( tutaj wychodza notoryczne klamstwa , nie ufanie sobie , oraz ze miedzy wami to taka chwiejnosc , rozchodzenie sie po czy m znowu jestescie razem ... , tu nie wyszlo mi abyscie sie rozstali tak oficjalnie i na zawsze (jak to sie mowi ) tylko rozstania i powroty, chwiejnosc w waszym zwiazku .oszukiwania ktore trwaja tez spory czas oraz nie porozumienia w domu , z pieniedzmi (tak dodatkowo wyszlo) zdrady nie ma , ale tez wasze klotnie spowodowane sa przez kobiete ... to maly uklad na was ktory zrobilam ... a od was i ciebie zalezy czy warto :) pozdrawiam

Gość kawa gala
abecadło a mi powrózysz co w moim zwiazku, tak na szybko? Patrycja Łukasz. daty nie potrzebne?

Gość korneliiia
abecadlo jestem pod wrazeniem,zgadza sie wszystko. ja nie wiem czy ciagnac ten zwiazek bo nie widze z jego strony planow na przyszlosc ze mna a jestesmy juz razem 2 lata,on niby mowi, ze mnie kocha, ze mu na mnie zalezy, nie chce mnie zostawic, ale... czy karty nic nie mowia o tym, czy bedziemy kiedys razem? boje sie, ze trace czas, bo ja wlasnie tak jak napisalas marze o zalozeniu rodziny, on chyba nie.

Gość _staranna_
hej abecadlo :) powrozysz mi?dolaczylas dzis do mojego topicu staraczkowego jesli pamietasz:)

korneliiia abecadlo jestem pod wrazeniem,zgadza sie wszystko. ja nie wiem czy ciagnac ten zwiazek bo nie widze z jego strony planow na przyszlosc ze mna a jestesmy juz razem 2 lata,on niby mowi, ze mnie kocha, ze mu na mnie zalezy, nie chce mnie zostawic, ale... czy karty nic nie mowia o tym, czy bedziemy kiedys razem? boje sie, ze trace czas, bo ja wlasnie tak jak napisalas marze o zalozeniu rodziny, on chyba nie. to tak jak mi wyszlo , chwiejnosc , powroty i rozstania, tylko on nie jest gotowy na malzenstwo , moze to inny typ ? przynajmniej na najblizsze pare miesiecy nie licz na to ze przyjdzie z pierscionkiem etc... :( 14:05 [zgłoś do usunięcia] _staranna_ hej abecadlo powrozysz mi?dolaczylas dzis do mojego topicu staraczkowego jesli pamietasz pamietam ze dolaczylam :P ale ja nie wroze tylko czasami odp , jak mnie natchnie :) aby zrobic prognoze , potrzebuje czasu , aby wszystkie aspekty przegladnac, a to jest minimalna godz badz czasami wiecej , i jest platne a tu raczej nikt nie chce zaplacic zaplacic :D :) pozdrawiam :)

Gość _staranna_
to kornelii powrozylas czy napisalas co myslisz?hehe moglabys zrobic wyjatek:D

Gość _staranna_
wolalabym zebys Ty mi powrzyla bardzo prosze:) Paulina i Damian:)

Gość _staranna_
tak:) jak bys mogla napisac czy to ten jedyny czy bedziemy szczesliwi i ogolnie wszystko co Ci wyjdzie:)

Gość kawa gala
abecadł ja byłam pierwsza prosze. co nas czeka w naszym zwiazku?

Gość korneliiia
rozumiem, czyli karty nie pokazaly czy to juz ten jedyny z ktorym wezme slub,dziekuje raz jeszcze.

na dniach spodzeiwaj sie negatywnych wiadomosci , moze jakies spotkanie ktore nie bedzie cie cieszyc etc.. wiadomosci negatywne noszace jakas niepewnosc , ale sie ulozy :) do paru dni moze 2 ... tutajmiedzy wami nie ma nic niepokojacego , ma uczucia do ciebie ale kolo niego wychodzi karta wyjazdu jego badz jakiejs kobiety .. moze ktos taki wyjazd niebawem planowal tu wychodzi 2 dzieci , pierwsze bedze dziewczynka( taki uklad kart na dziewczynke wskazujacy ) the end :)

Gość _staranna_
abecadlo dziekuje kochana co do wyjazdu to sie zgadza wyjeżdżamy za granice ale najpierw on leci:) bardzo Ci dziekuje:)

Gość _staranna_
ja szatynka on tez cos w tym stylu

Gość _staranna_
a czego o to pytalas?