Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eluuss

wstydliwy problem

Polecane posty

Gość Napisz skad jestes.....
akurat mam nowe opakowanie gynalginu,bo zawsze mam pod reka,tak samo jak ty mieszkam za granica,gdzie nie ma co liczyc na dobrych lekarzy,wiec mama mi wysyla,ale jestem w ciazy i tak czy inaczej nie moge ich uzywac,gdybys chciala to moge ci odstapic.

Gość eluuss
juz jestem spowrotem :) po obiadku , a teraz w pracy, tyle ze akurat teraz zbytnio pracy nie mam :) mieszkam w londynie, poki co sie wykanczam w tym wielkim miescie :)

Gość eluuss
do -napisz skad jestes.. - gdzie mieszkasz ? moze tez mieszkasz w anglii ? :) super by bylo serio gdybys mogla mi odstapic, jeszcze bysmy sie dogadaly prywatnie co i jak :) a to jakas masc ? tez mialas takie objawy ? pomogl Ci ten lek ?

Gość karusia111
Grzybica nie zawsze ma wszystkie objawy, czasami przebiega mniej standardowo. Po za tym przy wszelkich infekcjach pochwy lepiej dbać o ich wyleczenie, bo nie wyleczona może prowadzić do nieciekawych powikłań. Na grzybicę pomaga Candivac, tu możesz więcej o nim przeczytać http://www.docsimon.pl/towar/candivac-cps-30

Gość karinnn
Żeby objawy były mniej dokuczliwe możesz zacząć używać probiotyku takiego jak Gynophilus, po wyleczeniu też dobrze o tym pamiętać, żeby zaraz nie przyplątało się coś nowego. A może lepiej profilaktycznie zacząć brać taki probiotyk: przy osłabieniu, chorobie, przed okresem itp.