Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOLEZANKA NIGDY NIE BYLA

JESTEM W SZOKU!WIECIE ŻE ISTNIEJĄ KOBIETY KOLO 30STKI KTÓRE NIE BYLY U GINA??

Polecane posty

Gość KOLEZANKA NIGDY NIE BYLA

rany szok,.. mam koleżanke w pracy która ma 29 lat i nie miala nigdy faceta ani nie współżyla..i nie byla nigdy u gina..jak jej pytalam czemu to ona na tp ze sie wstydzi w tym wieku isc bo gin dowie sie ze dziewica i to wstyd będzie.. mowi ze nawet nie to , ze wstydzi sie rozebrac ale wstydzi sie tego ze dziewica jest w tym wieku..i nie wie co by zrobila jakby gin zaczal sie smiać z niej przez to:( matko pewno juz ma raka szyjki albo nie wiadomo co jak nie byla nigdy..szok..nie sądzilam ze sa takie kobiety:(

Gość ja mam 32 lata i tez
nigdy nie bylam. I co z tego? ;)

Gość ja mam 32 lata i tez
dziewictwo stracilam tez pozno ale teraz tez sie nie wybieram. Tak samo jak nie bylam jeszcze u kardiologa czy diabetyka ;)

Gość xsswsww
nie no raka być moze nie ma, bo w 90% rak szyjki jest powodowany przez wirusa hpv, a wirus jest przenoszony drogą płciową. Ale jednak dla spokoju przeszlabym sie, choć dla dziewic nie jest to przyjemne badanie. Moja koleżanka była i mówiła że lekarz badał ją przez kiszkę stolcową:O

Gość do tej co ma 32 lata
to z tego ze masz moze raka juz albo nadżerki..jesli wspolzyjesz to jestes pojebana ..zeby nie isc do gina to trzeba byc ze wsi zabitej dechami i ograniczonym umyslowo...nie wstyd ci ? kiedys moj mąz powiedzial mi ze wg niego kobieta zaniedbana to taka która nie chodzi do ginekologa i mial racje.. jak sie nie wstydzisz przed facetem ze o siebie nie dbasz ?szok..

Gość do autorkiiiii
JA ROZUMIEM TWA KOLEZANKE ZE SIE WSTYDZI!! bo gin pewno jeszcze nie spotkal takiej co w tym wieku dziewica.. to bylby dla niego unikat niezły:)hehehe dziwne w tym wieku być dziewicą!!rany ..

Gość i co ci gin pomoze
da tylko tabletki anty i tylko tyle

Gość a co strasznego w byciu
dziewica w tym wieku (czy jakimkolwiek innym). dziwne, ze to niektorych dziwi wlasnie ;)

Gość ja tez pierwszy raz poszlam do
gina dopiero jak mialam 28 lat. Wczesniej nie wspolzylam. Poszlam i lekarz zapytal z czym przyszlam (czy po co, czy jakies takie pytanie zadal). To ja, ze z niczym bo to prawda byla - nic mi nie dolegalo. Wiec skoro nawet lekarz sie zdziwil ze po co jestem, skoro nic mi nie jest to juz nie robcie z tego takiej afery :P

Gość ale badal cie chyba no nie
28 lat nie bylas i pewno mialas cos nie tak..napisz jak cie badal i co stwierdzil

Gość ja tez pierwszy raz poszla
no tak ostatecznie mnie zbadal. Nic nie stwierdzil, a co mial stwierdzic? Wszystko ok. Nawet tak powiedzial na koniec, ze niepotrzebnie przyszlam. No fakt... A tez poszlam za namowa, bo "nie wypada", ze napewno "mam raka" czy cus innego. Nic nie mialam, nawet tej oslawionej nadzerki ;)

Gość a po co tam latać
pipe pokazywać jakiemuś obszczymurkowi? litości ludzie, jak która zdrowa to niech unika dokąd się da, jeszcze może jakie chorubsko złapać przy badaniu bo wiadomo że sprzęt nie zawsze jest jednorazowy

Gość sprzet musi byc jednorazowy
KRETYNKO CO TY PIEPRZYSZ? NIE ZNAM PRZYDPAKU ANI NAWET PLOTKI BY SPRZET U GINA BYL NIEJEDNORAZOWY...CO ZA KRETYNKA Z CIEBIE..WSZYSTKO JEST ANTYBATERYJNYMI PLYNAMI SPRYSKIWANE I ODKAŻANE..CO ZA KRETYNKA.

Gość to szczyt wszystkiego
to wstyd zeby nie pojsc do ginekologa tyle czasu.jest tyle wirusow i chorob ktore nam groza ze nawet sobie nie zdajecie sprawy.znam przypadek(przyjaciolka) ze uwazala ze nie musi isc do ginekologa bo nei wspolzyje i dba bardzo o higiene.po jakims czasie zaczela miec dziwne dolegliwosci +swedzenie zaczela myc sie jeszcze dokladniej i czesciej a wszystko sie nasilalo, w koncu okazalo sie ze przez swoje nadmierne mycie i niechec do wizyty dorobila sie grzybicy bo wymyla sobie flore bakteryjna miala ta grzybice pol roku(tak jej powiedzial gin jak ja w koncu zaciagnelam)tylko na poczatku byla prawie bezobjawowa.mogla sie dorobic innych gorszych rzeczy z takiej grzybicy.to nie jest miejsce na naszym ciele takie jak inne,srodowisko jest tam inne i mozemy sobie szkodzic nawet o tym nie wiedzac. kolezanka ktora sie boi isc teraz w tym wieku bedac dziewica moze powiedziec ze jest zakonnica bezhabitowa i po sprawie. a idac do lekarza faktycznie nie idzie sie "po nic" tylko idzie sie "profilaktycznie do kontroli". sama wielokrotnie szlam tylko do kontroli a czesto okazywalo sie ze mam jakis niewielki stan zapalny ktory jednak mogl sie przerodzic w cos gorszego.warto chodzic. a co do sterylnosci to przedmioty do zwyklego badania sa zawsze nowe bo widac jak otwierane sa opakowania.jedyne przypadki zarazenia o ktorych slyszalam to przypadki w zabiegach bardziej skomplikowanych i to bardzo dawno bylo, teraz jest inaczej i mozna czuc sie bezpiecznie. kobiety na milosc boska! zadbajcie odrobine o swoje zdrowie, zeby nie trzeba bylo nas zmuszac bo wtedy wychodzi jakie jestesmy zaniedbane!

Gość lgkhjhgghgh
a mnie szokuje glupota autorki topiku. opanuj sie debilko, skąd ta glupota u ciebie? co cie obchodza inne kobiety i ich tylki? zajmij sie sobą, ty zwyrodnialo psychicznie oglupiona kwoko

ja mam koleznke, ktora ma 32 lata i poszla do gina dopiero jak zaszla w ciaze - czyli rok temu (bo juz ma male dziciatko) - to jest chore

Gość szoke i szoke
NIE ZNAM PRZYDPAKU ANI NAWET PLOTKI BY SPRZET U GINA BYL NIEJEDNORAZOWY...CO ZA KRETYNKA Z CIEBIE..WSZYSTKO JEST ANTYBATERYJNYMI PLYNAMI SPRYSKIWANE I ODKAŻANE..CO ZA KRETYNKA. ------- No to w końcu jednorazowy czy "odkażany" :)

Gość przeciez gin nie ma
sterty jednorazowych wziernikow... jednorazowe to rekawiczki gumowe sa :P

Gość to szczyt wszystkiego
wzierniki sa sterylizowane i ma ich kilka wiec nie ma obawy ze nie zdaza sie wyczyscic,a jednorazowe sa rekawiczki i patyczki do pobrania wymazu.

Gość
za 51 lat napisze o 70 latce :] 🖐️

no dobra a co Ty w takim razie zrobilas jako kolezanka, by pomoc jej sie przemoc bo madrzyc sie na kafe to kazdy potrafi skoro ci sie zwierzyla z takich intymnych spraw to jestescie ze soba w dobrych stosunkach wiec co ty na to oprocz obsmarowania na kafe?