Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primawerkusia

bardzo praGNĘ dziecka...

Polecane posty

Gość primawerkusia

Kobietki kiedy u was pojawiła się ogromna chęć bycia w ciązy ? ja już tak rok czasu marzę wrecz o dziecku... czasami myślę, że to jakaś obsesja, jak widzę matki z dziecmi usmiecham się , chodzę po sklepach z ubrankami i jak tak leze sobie z ukochanym to mysle o rodzinie o nim jako ojcu i w ogole, to normalne zachowanie czy już mi odbiło ...? :)

Gość taka jedna 24
to zależy ile masz lat, ja nie krytykuję, jedna chce mieć dziecko a druga nie i to każdej sprawa i wolny wybór:) ja mam 24 lata i ani mi w głowie dzieci:)

Gość primawerkusia
hih no tak rózne kobiety, rozne podjescia :) ja mam 22 lata :)

Gość taka jedna 24
dawniej jeszcze się nawet trochę zastanawiałam co by było gdyby itd.....a teraz wiem że to nie dla mnie, chcę podróżować, bawić się, nie wyszalałam się jeszcze a z dzieckiem to już inna sprawa, to juz nie to samo, zresztą figury mi szkoda bo długo nad nią pracuję;) autorko nie odradzam Ci, ale zastanów się, jesteś bardzo młoda, wydaje mi się że żeby zdecydować się na dziecko potrzeba czegoś więcej niż 'bo ja tak bardzo chcę'.......ale jeśli jesteś gotowa to bierzcie ślub i do roboty;);)

Ja czasami też sobie lęze imarzę o córeczke ale jak mam wstawać tyle razy w nocy... I jeszcze w sklepach z ciuszkami ale i tak kupuje dla siostrzenicy. Też jeszcze chce się wyszaleć i podróżować bo mam tylko 22 lata.

Gość taka jedna 24
wiecie...myśleć ja też czasem myślę, np o tym że dziewczynkę bym bardzo ładnie ubierała, chłopczyka też i chłopczykowi bym zapuściła trochę włoski, żeby miał odrobinę dłuższe, bo strasznie mi się nie podoba jak mali chłopcy są obcięci jak od maszynki jakby mieli iść do wojska....bleeee takie głupie myślenie;) ale mówię że na razie są większe korzyści z NIE posiadania dziecka jak dla mnie

Mi wystarcza maluchy siostry hehe (chłopiec 5 lat a dziewczyna 8 miesecy)

tak ty bys ladnie ubralą a ono by wyszlo na dwór i w 20 sekund mialoby na sobie trawe, bloto, piasek itd... wiem, ze istnieja dzieci ktoe da sie lądnie ubrac i wytrzymyja tak dluzej niz godz... ale niestety wiekszosc w ciagu pierwszych 10-20 minut wyglada tak ze czlowiek mówi "no coż to tylko dziecko..." :D:D:D szczerze i z glebi serca! chcesz cos ladnie ubierac i wiazac kucyki- kup sobie Yorka miniaturkę!!!

Gość taka jedna 24
ale wiesz, mi chodziło o takie ubieranie np do szkoły albo na imieniny cioci itd, nie na podwórko, wiadomo że dziecko ma się prawo wybrudzić jak tak patrzę na przykład na moją ciotkę, która synka tak bezndziejnie ubiera to żal serce ściska, jakieś bylejakie portki do szkoły, na górę t-shirt z napisem żywiec:(, sandały jakieś skarpetki nie pod kolor, w dodatku ostrzyżony na jeża jakby do woja miał iść

hej :) ja mam 23 , tez mysle o dziecku ale staranka w przyszlym roku beda:D ale u mnie to takie chwiejne bo raz bym chciala juz innym razem , za rok moze dwa itd :) wiec umowilismy sie z moim na przyszly rok gdzies okolice maja itd :) pozdrawiam

Gość taka jedna 24
a tak w ogóle to sorry za off topic i bez sensu gadaninę, bo przecież i tak nie planuję dzieci w najbliższym czasie:) 🌼

Zazdroszczę autorce! Szczerze. Bo wie że chce, że pragnie. A ja się okrutnie boje mieć dziecko, całego przebiegu ciąży i potem gdy będzie takie małe. Mam już swoje lata, jestem starsza od autorki i dla mnie zbliża sie powoli przysłowiowy ostatni dzwonek. A ja dalej sie waham. Dlatego zazdroszcze pewności autorce, bo taka niepewność jak moja jest wyniszczająca i straszna mając świadomość upływu czasu.

Gość kolorowych jarmarków
jak się boisz i wahasz może po prostu nie chcesz mieć dzieci i nie będziesz ich miała? nie daj się presji otoczenia, co to znaczy ostatni dzwonek, przecież nie każdy musi mieć dzieci, to nie jest jakiś obowiązek.