Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna bluszcz

KOBIETA BLUSZCZ

Polecane posty

Gość panna bluszcz

Witam, zastanawiam się, czy już nie przekroczyłam granicy i czy nie jestem czasem bluszczem: a) boję się panicznie zdrady: mój partner już wiele razy dał mi powód do zmartwień, ponieważ flirtuje i umawia się z innymi kobietami. b) chciałabym aby spędzał ze mną każdą wolną chwile c) boję się, gdy on wychodzi z kolegami na imprezę d) chciałabym, aby częściej mnie przytulał i całował CZY TO JUŻ SĄ SYMPTOMY?

Gość balsamiczna
nie jestes, masz powody aby go kontrolowac

Gość hujjjjjjjjjjjj
jesteś zazdrosna w chory sposób. sorki,ale jesteś nienormalna.

Gość ziutaa
Jesteś zupełnie normalna. Każdy kobieta, o ile ma podstawy do podejrzeń, będzie się obawiała zdrady i samotnych wyjść swojego faceta. I znane mi kobiety również jak najwięcej czasu chcą spędzać ze swoimi mężczyznami, być przytulane i całowane. Jeśli natomiast nie masz realnych powodów do zmartwień to powinnaś zastanowić się nad jego zachowaniem.

gdyby nie to ze flirtuje i umawia sie z innymi powiedzialabym ze cos jest z Toba nie tak... w sumie jest... jak mozesz byc z facetem ktory umawia sie z innymi kobietami??

Gość Chyba sie potne...
mam to samo co Ty tylko moj facet nie daje mi jakichkolwiek powodow do tego.... i spedza ze mna prawie caly swoj wolny chas... jestem chora i jezeli nasz zwiazek sie rozwali to bedzie to moja wina :(