Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z drugą jaśniutką

kreską na teście ciążowym?

Polecane posty

Gość jak to jest z drugą jaśniutką

chciałam dopytać, otóż , kochałam się podczas owulacji bez zabezpieczenia, specjalnie nie staramy się o dziecko bo nie chcemy się niepotrzebnie nakrecać staraniami, dziś jutro bądz pojutrze ma przyjść @, kupiła 3 tanie testy paskowe i 3 dni temun zrobiłam pierwszy tak dla sprawdzenia bo szykowała sie imprezka i nie wiedziałam czy mogę popić czy czy nie, no i ta druga kreseczka wyszła bardzo bladziutka prawie cię, gruba tak jak być powinna ale bladziutenka dziś powtórzyłam i znowu jest taka bladziyka kreska a czuję sie kompletnie jak na okres, jakby za chwile miałoby polecieć, temp 37.3 i nie wiem co myśleć, moze z tymi tanimi testami tak jest ze poprostu wychodzą cienie drugiej kreski a ciązy nie ma, dodam że ten cien wychodzi w przeciągu 5-10 minut , czy jednak test jest winien, nie bede teraz robiła bety bo nie mam jak zresztą czekam na małpe i żal mi teraz kupować droższe testy skoro na dniach samo sie wyjaśni, czy miał ,ktoś podobną przygodę z tymi tańszymi testami?

Gość nie.....
wiem dlaczego mimo upływu dni kreska nadal bardzo blada,a ajak z tymi tanszymi testami tez nie wiem

Gość tanie nie znaczy złe.
Ja kupiłam test za 15zł i wyszła mi ciąza.(słusznie ;)) Robiłam 3 dni po planowanej dacie @.

jak jest 2 kreska to jest ciaza. u mnie tez bylą blada ledwie widoczna pod swiatlo. przed terminem okresu kreska bedzie blada.