Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompletnie załamana

Stypendium

Polecane posty

Gość kompletnie załamana
Napisałam wcześniej że dostałam te stypendium zanim jeszcze dowiedziałam się że przyjęli mni do tej szkoły, warunkiem utrzymania tego stypendium była średnia ok. 4,00 niestety nikt dokładnie mi nie powiedział że 3.92 to za niska. a ta babka która się tym zajmuje nigdy nie ma czasu zawsze zajęta. Te stypendiumn to jest taka zachęta żeby przyciągnąć wiecej studentów do prywatnej uczelni

Gość kompletnie załamana
Nie mylcie mojego stypendium ze stypendium naukowym to jest wcale co innego

Gość jestes smieszna autorko
bo 3,92 to niska średnia, naprawde "warunkiem byla dobra srednia", a ta taka nie jest:O moglas sie juz postarac, skoro mialas szanse na darmowa nauke.. a teraz kurde pretensje do calego swiata! zenada

Gość kuwa o co ci wogole chodzi
moglas sie spytac babki w dziekanacie jaka trzeba miec srednia ... nie wierze ze przez caly rok akadmiecki (ok. 10 miesiecy) byla zajeta ;/

Gość nie pierdolcie glupot
ze srednia 3,92 jest niska ... normalna srednia dla normalnego studenta ;/

Gość kompletnie załamana
Pytałam ale odsyłali mnie mnie do tej co zajmuję się tym stypendium a ona jak już napisałam brak czasu. Dla ciebie naprawdę osiem setnych to tak dużo? Jakby brakowało pół oceny albo dwóch to rozumiem

Gość ja po prostu
zdajac egzaminy obliczalam sobie od razu srednia i ile mi ewentualnie jeszcze brakuje, jak sie musze postarac zeby dobic do pewnej sredniej na stypendium. Jak niewiele brakowalo to walczylam jak lew o nastepna ocene :D ale mialam zawsze kalkulator w komplecie z indeksem :P

Gość kompletnie załamana
Dobra ale powiedzieli ci wprost musisz mieć tyle i tyle i mi na ten temat nic nie powiedzieli. Miało być ok. 4 i jest (przecież 3.90 to jest ok. 4)

czy mi się wydaję czy komuś srednia na wydziale prawa zaczyna sie od 4.6?? to gdzie ty to prawo studiujesz?? prawda jest taka ze im wyzszy prog do stypendium tym latwiejsze studia/uczelnia.

Gość kwiczolos
nie pierdolcie glupot - to jest normalna średnia normalnego studenta. normalna a nie dobra uprawniająca do stypendium. ale ok, uściśliłaś, że nie chodzi o stypendium naukowe ani o socjalne tylko o coś w zamian za co twoja szkoła zwalnia z czesnego. i przez rok nie dowiedziałaś się o jaką konkretnie chodzi? nie przyszło ci do głowy, żeby to sprawdzić? i teraz czujesz się pokrzywdzona?

Gość k-w
co to znaczy, że ktoś nie miał czasu? są regulaminy studiów, są zasady przyznawania stypendiów, są dyżury pracowników naukowych, dziekana, pełnomocników. osiem setnych to w tych warunkach jest bardzo dużo, bo jak sądzę nie tylko ty chcesz się zwolnić z czesnego a szkole wcale nie zależy, żeby jej studenci go nie płacili. bardzo się nie popisałaś i tyle.

Gość kompletnie załamana
ok 4.0 to znaczy lekko poniżej albo powyżej nikt nie wspomniał że ma być powyżej i że 3.9 to za mało. Z tą babą dogadać się nie można. Pytałam mówiła ok. 4.0. Zalatanba jest nie można sie niczego dowiedzie

Gość tak czy siak jest za pozno
sredniej juz se nie zmienisz, wiec przestan tu smecic, i opowiadac, jakas to pokrzywdzona i zalamana, bo pani nie miala czasu dla ciebie i strasznie cie oszukali ze powiedzieli ze ma byc kolo 4, a nie powyzje 4........ idz sie wez za prace i nauke by za rok miec srednia 4,01,

Gość kompletnie załamana
Ja widzę że wszyscy tu uważają że osiem setnych to jest bardzo dużo

Gość tak czy siak jest za pozno

Gość Cynthia21
LowLow, też jestem ciekawa gdzie Ty to prawo studiujesz. Ja studiuję prawo, mam średnią 5,45 i bez problemów dostałam stypendium.

Gość kompletnie załamana
No to gratulacje, mi niestety zabrali stypendium na kierunku nie przyszłościowym w małej miejscowości

Gość Cynthia21
Sorki, miało byc 4,45;)

Gość no cynthia21
a juz myslalam ze jestes madrzejsza od doktorow :P

Gość idz skoczyc kurdeee

Gość jo-asia
poszukaj pracy w kinie helios, kinoplex, cinemacity- tam przyjmują samych studentów i studiow dziennych i zaocznych! i pracując w weekendy zarobisz na te studia!! moj chlopak mial taka sama sytuacje, ale znalazl prace na weekendy i skonczyl studia:)dasz rade!! powodzenia!!:)

Gość kompletnie załamana
Chociaż jedna podtrzymała na duchu, dzięki. U mnie w mieście nie ma takich kin. Będe musiała szukać czego innego ale łatwo nie będzie