Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytającaNieWiedząca

Śnił mi się zmarły i pokazywał coś strasznego CO TO OZNACZA ??

Polecane posty

Gość PytającaNieWiedząca

Mam pytanie... śnił się mojej siostrze jej zmarły kolega, który się powiesił i mówił jej, że tak na prawde to on żyje itp, a potem wołał ją i pokazywał taki gest podcinania gardła (kilka razy takie przeciągnięcie palcem po gardle) wiecie o co chodzi... Co to może oznaczać?

Gość taka jedna 24
jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że być może Twoja siostra strasznie przeżyła śmierć kolegi i nawet, być może nieświadomie rozwinęła się u niej jakaś nerwica na tym tle. Psychika tak na prawdę odpowiada za baaardzo wiele rzeczy, które dzieją się w naszych organizmach, czy Twoja siostra jest ostatnio nerwowa? kiedy ta śmierć kolegi miała miejsce? Wydaje mi sie że to jest po prostu na tle nerwowym, a sny odzwierdziedlają ponoć to czego sami się podświadomie boimy.....może Twoja siostra boi się np....duchów? ile lat ma twoja siostra? kiedy ten kolega umarł?

Gość PytającaNieWiedząca
ma 18 lat kolega zmarł już jakiś czas temu Nie wydaje mi sie aby to bylo na tle nerwowym

mojej mamie śnił się raz tata, który umarł i w śnie mówił jej że takiego bałaganu nie wytrzyma, że on nie wie co ma z tym zrobić mama pojechała na cmentarz a tam wszystkie kwiaty porozwalane i poniszczone przez burze

może tamten sen też coś oznaczał? niech pójdzie na cmentarz, pomogli się