Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namakala

WCIAZ POWTARZAJACE SIE SNY-co oznaczaja?

Polecane posty

Gość namakala

Nie chodzi o np. wypadanie zebow(wiem,ze wiele osob miewa takie sny),ale mi od lat (czesto) snia sie....osoby z przeszlosci ,dokladnei z podstawowki,a skonczylam ja kilkanascie lat temu,I tak snia mi sie: -moja cala klasa,w roznych sytuacjach-chodzi o ludzi nie o pomeiszczenie-ani nie uwielbialam ich jakos ani tez nei neinawidzilam,koledzy i kolezanki i tyle, -kolezanka z podstawowki-konkretnei dwie osoby, jedna ,z ktora sie kupmlowalam wiele lat,nei mamy od kilau lat kontaktu,taka dobra kolezanka,ale nei przyjaciolka, -druga -najlepsza przyjacilka,ktora przez intryge pewne j osoby obrazila sie i od lat nei rozmawialysmy ze soba(On nie chciala),sni mi sie,ze mi wybacza. Zastanawiam sie czy maja te sny jakis glebszy sens? Bo znajomi z liceum czy ze studiow prawie nigdy mis ie nei snia,a tez z nimi duzo lat spedzilam!

Gość dsdad
a co maja oznaczac? co ty myslisz że mediumjestes? po co sie doszukiwac czegos? wierzysz w zabobony?litosci to nie średniowiecze! pewnie uslyszalas cos o snach z zębami i teraz ci sie snia, im wiecej o tym myslisz tym bardziej zapada ci w pamiec i śni po nocach

te osoby sie sniace, moze chcialabys ich spotkac wiedziec jak sie maja itd :) to twoja swiadomosc mowi o twoich pragnieniach co do zebow jak sie snia wypadajace ale nie bola- ozn smierc ale kogos nam nie bliskiego zeby wypadajace - ale z kriwa i czujemy ze nas to boli- ozn ze ktos z bliskiego otoczenia jak rodzina itd umrze :(:( to sie przyjmuje na zeby :(

Gość namakala
dsdad ! Zeby to mi sie wypadajace snia od dziecinstwa.

Gość patrix889
No własnie ja się tak zastanawiam co może oznaczać sen który się powtarza? Od kilku miesięcy czesto mi się śnią podobne sny, czyli że mój obecny chłopak mnie zostawia. Jestem z nim nie długo,ale układa nam sie bardo dobrze. I doszłam do wniosku że ten sen to po prostu strach,że to wszystko może sie skonczyc,a to dlatego ze moje poprzednie związki były nie udane.Tak to mozna interpretowac. Jak i kazdy inny sen.:)