Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondi w oficerkach

Nie zaprosił mnie jeszcze do siebie

Polecane posty

Gość Blondi w oficerkach

Jesteśmy razem od dwóch miesięcy,jest miło. Spotykamy się u mnie,regularnie uczestniczy w moim życiu,zna moją rodzine i przyjaciól,nocuje u mnie kilka razy w tygodniu,dzieli nas niecałe 30 km, ani razu nie wspomnial o tym żebśmy którąś niedziele czy weekend spędzili u Niego,dlaczego tak jest?

Gość pukał Cie juz
?

Gość Blondi w oficerkach
Oczywiście że mnie pukał

Gość Blondi w oficerkach
Czego może się wstydzić ?

Gość prawdopodobnie puka inna
ktora tam mieszka

Gość Blondi w oficerkach
Nie sądze żeby pukal inna a jeśli już to napewno nie taką ktora tam mieszka-moja kol z roku mieszka kilka ulic od Niego,stąd wiem że nie ma innej,bynajmiej nie pokazuje się z inną

Gość Blondi w oficerkach
Ale tak na dobrą sprawę to nie ma chyba reguły po jakim czasie należy zabrać partnerkę do siebie,prawda?

Gość Blondi w oficerkach
Oj uwierz że jej nie rucha , nawet taki skurwysyn jak Ty nie ruszyłby jej kijem

Gość andromedaze
sa tylko 1) wstydzi sie swojego mieszkania (za skromne, za male, zle umeblowane albo wcale itp.) 1.1) wstydzi sie swojego mieszkania bo ma tak brudno (uwierz mi to jest mozliwe, nawet jezeli ty masz o nim inne zdanie) 1.2) wynajmuje tylko pokoj, a tobie powiedzial cos innego 2) mieszka z rodzicami 3) nie interesujesz go az tak bardzo. Moze boi sie, ze bedziesz go nachodzic i nie dasz mu spokoju. No chyba, ze znasz jego adres (pisalas, ze twoja kolezanka mieszka w poblizu. w kazdy razie jego zachowanie jest dziwne

Gość disoiwurowe
Dziwi mnie, ze znasz go od 2 miesiecy, a pewnie od 59 dni z nim sypiasz. Dziewczyno ty sie wogole nie szanujesz

Gość Blondi w oficerkach
Ma dom,w którym mieszka z rodzicami-oni na gorze On na dole, na brudasa mi nie wygląda;)Nachodzić Go nie zamierzam bo to raczej On sobie usiał wydeptać dostęp do mnie,no i nadal daje mi dowody na to że nie zamierza odstąpić;) więc nadal nie wiem o co chodzi

Gość Artefakt_Diabła
disoiwurowe a co cie to obchodzi? w średniowieczu mózg zostawiłaś:D uśmiałam sie normalnie

Gość Blondi w oficerkach
Nie ciśnij mi tu bo oboje jesteśmy dorosłymi ludzmi,znamy się od poł roku od dwóch miesięcy jesteśmy razem-czyt ze zrozumieniem:)

Gość Blondi w oficerkach
Artefakt Diabła ma racje nie piszę po to żebyście oceniali moją moralność czy jak kto woli jej rażący brak;) a jedynie podali mi przypuszczalne powody Jego zachowania

Gość Artefakt_Diabła
wiesz prawda jest taka ze powodów może być mnóstwo. może ma jakąs nie halo rodzinke,albo po prostu nie przyszło mu do głowy.moze mu u ciebie dobrze,może ma mało miejsca w domu i bardziej komfortowo wam u ciebie...

Gość Blondi w oficerkach
Jakoś mi się tam do Niego specjalnie nie spieszy , sama mam dużo miesca ,nikt nam nie przeszkadza ale za to ludzie z ktorymi spotykamy sie u mnie zaczynają pytać,dlaczego cały wolny czas spędzamy u mnie,dlaczego mnie jeszcze nie zabrał do siebie,no i z tego gadania sama zaczęłam sie zastanawiać o co tu chodzi...

Bo facet, jak to facet: jeszcze na to nie wpadł. Jak chcesz, żebyście poszli do niego, to mu to powiedz. Do facetów trzeba DRUKOWANYMI.

Gość Lateks
no i dobrze ja też nie zapraszam lasek do siebie pewnie nie ma posprzątane

Gość klopp
rozkladasz nogi przed facetem, ktory nawet cie do domu raz nie zaprosil?:O

Gość Blondi w oficerkach
No Panowie , dziękuję za wizje;) Póki jeszcze się lubimy niech mnie może lepiej nie naraża na widok Jego codziennego nieładu,z najwiekszą przyjemnością pożyje sobie jeszcze w słodkiej nieświadomości idealizują w myślach obrazek jego czyściutkiego mieszkanka,he;)

Gość Lateks
nie posprzątał w sroczu

Gość szczęśliwy finał w ustach
Widocznie uważa cię za dobrą tylko do pukania, a nie do zapraszania do domu.

Gość a po co ma to robić
jak już ma zapewnione ciepełko i pukanko? zaprosi jak będzie z jakąś chodził na poważnie a nie tę, którą puka od początku. Łatwe to żaden materiał na poważny związek a my faceci wolimy porządne laski

Gość Blondi w oficerkach
Na jakiej podstawie wystawiasz mi metkę tej hehe nieporządnej? Skoro oboje jesteśmy dorosłymi i jednak świadomymi ludzmi,naturalną koleją rzeczy jest bliskość a co za tym idzie -seks,prawda? Czy może po półrocznej znajomości mamy w te paskudne jesienne wieczory mówić różaniec?!

Buahahahahahahahaha, dobre z tym różańcem :):):) Nie słuchaj niewyżytych dzieci Neostrady. Facet po prostu pewnie na to nie wpadł i już Nie ma się czym martwić. Zaproponuj może, że byś chciała poznać jego rodzinę, etc., zobaczysz, jak zareaguje.

Gość Artefakt_Diabła
olej ich,prowokuja cie

Gość Blondi w oficerkach
Olewam;)

Gość Blondi w oficerkach
Niezręcznie mi się wpraszać;)

Gość lilka4321
Możesz se olewać, tylko rób okresowe badania:P