Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny_błatek

Pytanie o allegro ważne

Polecane posty

Gość czarny_błatek

Wystawiłam aukcje, gośc ktory ma 0 komentarzy podbijał dał 308 zł, to że nie ma ani jednego komentarza mnie zastanowiło, napisałam do Niego czy na pewno chce to kupić itd.Nic nie odpisał od 2 dni..Pod jego ofertą jest oferta innego allegrowicza 303 zł i pod spodem inne o ta aukcje chodzi: http://allegro.pl/item757665554_paka_57szt_38_m_mexx_h_m_cubus_esprit_vero_m.html Mam pytaniem jesli anuluje jego oferte to aukcja osiagnie cene 300zł tej tak?(czyli kobiety ktora zlaicytowała niżej)? Boje sie ze ktos podbija i nie zapłaci a prowizje bede musiałą zapłacic za cene za jaka poszły ubrania ..

Gość stary allegrowicz
1. Prowizji płacić nie będziesz musiała. Jeśli transakcja nie dochodzi do skutku wypełniasz Formularz Zwrotu Prowizji i Allegro zwraca prowizję. 2. Odwołać ofertę możesz tylko w ściśle określonych przypadkach. Odwoływać oferty w swojej aukcji można z następujących powodów: * Zdecydowałeś zakończyć aukcję z przyczyn losowych (kradzież, zniszczenie sprzedawanego towaru). * Licytant poprosił Cię o odwołanie jego oferty. * Nie możesz sprawdzić tożsamości licytanta (np. z powodu złego numeru telefonu) * Licytant ma wiele komentarzy negatywnych lub z innych, poważnych powodów nie budzi Twojego zaufania. Jeśli zdecydujesz się odwołać ofertę, to jako powód podaj "nie budzi zaufania", a najprawdopodobniej nie otrzymasz ostrzeżenia od serwisu.

Gość stary allegrowicz
A kwota wygrywająca się obniży. Nie będzie wynosić 303 zł, a kwota wicelidera aukcji + kwota postąpienia.

Gość czarny_błatek
To samo włąałam przed chwila gdzie indziej. Ale jesli wycofam jego oferte to najwyższa bedzie allegrowiczki która dała 303 zł tak?Bo o to również mi chodzi.

Gość czarny_błatek
Hm, może Pan zerknac na link z aukcją i powiedzieć mi jaka kwota zostanie jesli usune jego oferte?

Gość stary allegrowicz
Po odwołaniu lidera, kwota wygrywająca będzie wynosić 255 zł.

Gość czarny_błatek
Rozumiem.Myślałam, że zostanie 303 zł.Dziękuje bardzo za pomoc, pewnie odwołam oferte gdyż nie chce zostać oszukana

Gość bim baaaaaaaaaammm
Nie panikuj jeszcze 4 dni do konca! Moze znajdzie sie lepsza oferta:)

nie z nami takie numery Bruner :O 🖐️ to pewnie twoje 2 konto którego używasz to podbijania ceny na własnych aukcjach a teraz boisz się że pałęprzegiełaś/eś a że nigdy się to nie zdarzyło to panikujesz a jak to jest uczciwy post to 1. ", gośc ktory ma 0 komentarz" i......? moze zaczyna cos kupować. mylsisz ze wszyscy tylko na allegro siedza. a przeciewz komentarz mozna wstawic po transkacji 2. Nic nie odpisał od 2 dni. - do końca aukcji sąjak widzę 4 dni to nie ma po co desperacki śledzić i sprawdzać emaila co 2 minuty. ni każdy sprawdza regularnie a tylko wtedy gdy np.: potrzebuje + raz na parędni... wiec masz jeszcze 4 dni zeby sie odezwal :O 🖐️

Gość czarny_błatek
Nie bawie się w jakieś drugie konto na allegro i podbijanie wiec post jest prawdziwy.Napisałam ten post po prostu bo moja wystawiła aukcje i właśnie ktos taki kto miał konto juz pare miesiecy i 0 komnatrzy jej nie zapłacił