Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurek0

Facet w koronkach

Polecane posty

Gość nurek0

Jestem i czuje sie 100%owym facetem lecz na codzien chodze w koronkowych majteczkach,samonosnych ponczoszkach lub rajstopkach.Poza tym nic nie robie co przypisane jest kobiecie.Majac na sobie taka bielizne jestem na okraglo podniecony i wowczas czuje sie swiezo i emanuje ze mnie jakas wewnetrzna sila z nadzwyczjna checia do zycia.Uprawiam sex kilka razy dziennie a orgazmy moje to prawdziwe szalenstwo.Nie da sie tego opisac!! Wyje z rozkoszy bardziej niz kobieta.dzieje sie tak gdy mam na sobie koronkowe majteczki najleoiej rozowe niekiedy ponczochy z szeroka koronka { biale} a penis moj wyciagniety jest bokiem owych majtek.Wiem ze dla wiekszosci jest to glupie co robie i pewnie mowiono by ze jestem gejem czy poprostu pedalem.Ja mam inne zdanie,poniewaz lubiac to co robie nie mialem nigdy pociagu do facetow.Nigdy nie mialem potrzeby bawic sie z kolegami w doktora i zawsze kochac bede tylko kobiety. Gdy ich czasami brakowalo,onanizowalem sie.Wyobrazalem sobie wowczas piekna i ulegla mi kobiete.Jesli masz podobne upodobania,napisz. Wymienimy doswiadczenia i moze zrozumiemy glebiej ,to co daje nam tyle przyjemnosci i radosci. Zapraszam rowniez tych co z roznych wzgledow jeszcze tego nie robili lecz maja na to ochote. przeciwnikow zdanie bedzie takze przeczytane z uwaga..

Gość nurek0
Prosze rowniez panie.

Gość Rewa
Ja do tej pory uwazalam to za zboczenie lecz po przeczytaniu Twojego linku zmienilam zdanie i uwazam ze cos w tym jest,cos chyba romantycznego i chyba namowie swojego chlopaka by sie przebral. Ja mu w tym pomoge i kupie mu nowiutkie stringi i biale rajstopy samonosne. piszac to czuje ze mnie to juz podnieca. Moj Darek ma niekiedy klopoty ze wzwodem,to mam nadzieje ze mu to pomoze.Podziele sie z Wami wrazeniami po naszym pierwszym takim seansiku. Juz lece do sklepu kupic mu to.Wybiore najpiekniejsze.

Gość O boże a ja
świr :o

Gość nurek0
Rewa ciesze sie bardzo ze Wam wyszlo.Mam nadzieje ze Darek zostanie fanem koronkowych majteczek a Ty zrobisz wszystko zeby Wam bylo Bosko. Zapewniam Cie ze to co zrobilisce nie mialo nic wspolnego ze zboczeniem.Polubilem Was. Napisz do mnie gdy bedziecie potrzebowali pomocy.Jestem od dzisiaj do Waszej dyspozycji.Polecam sie.

Gość rewa
wyobraz sobie ze moj Darek juz nie wychodzi z domu jak nie wlozy na siebie koronkowych rozowych szortow i bialych ponczoch . On nawet tak spi.A od tej chwil kiedy go namowilam by sie przebral mysli tylko o seksie a wychodzi mu to super.Mnie juz ona boli ale jeszcze nie mam dosc. Ja i Darek kochamy Cie za to. Bedziesz naszym patronem?

Gość Stockingboy
ja tez od lat jako facet nosze koronlki, siateczki, szorciki, ponczochy , rajstopy itp - jest 10000x ladniejsza bielizna, nie uwiera, nie ma sie fald materialu pod spodniami, jest przyjemniejsza w noszeniu, bardziej sexy wyglada i sa pieknejsze wzory i kroje... na to wszytsko mi tez moja szczupla i zgrabna figura pozwala i depilacja.... POLECAM - i faceci - noscie to i sie nie wstydzic (a czemu niby kobieta moze w jeansach i adidasach chodzic ?) :))

Gość herman58
Nurek jestes wspanialym czlowiekim.Masz klase. Propaguj to..Popieram poniewaz to co robisz nie ma nic wspolnego z chamstwem i agresja

Gość rewa
Boze on chyba zwariowal. co on juz ze mna robi ale mi sie to podoba.

Gość nurek0
Bardzo sie ciesze, Rewuniu ze moglem wniesc w wasze zycie tyle radosci. Ja chyba tym sie roznie od Darka ze ja nie spie w bieliznie,ja tylko nago. Jemu sie nie dziwie poniewaz jest to nowosc dla niego.

Gość ghfjhfjhgffj
mam dziwne wrażenie, że ktoś w tym wątku pisze sam do siebie

Gość mlodazela
Ja nie odnosze takiego wrazenia choc uwaznie toczytam to jest ciekawe

Gość rewa
Jesli masz takie wrazenie to baw sie razem z nim

Gość ililililil
odnoszę to samo wrażenie, że ktoś tu pisze sam do siebie :P

Gość polonista 123
\Ja wiem dlaczego tak sadzicie. "chcial bym"to jest powielony blad przez umysly scisle.

Gość koronkitomojamilosc
a ja oddam za nich zycie.Uwielbiam was bo wy uwielbiacie mnie a majteczki sa moim nektarem. jak oatrze na pasy to sie spuszczam.

Gość trendymajtki
ja tez chodze ubrany w rozowe galoty. ico kto moze mi zabronic. jawas pier...e

Gość owca22
Ja wiem ze to podnieca wybrakowanych ludzi

Gość bghj
Ja wiem dlaczego tak sadzicie. "chcial bym"to jest powielony blad przez umysly scisle w tym przypadku przez umysly zboczone, fuuuj :O

Gość trendymajtki
a ja jak tylko wloze na siebie koronkowe majty to odrazu sie spuszczm i nie musze sie trzepac.leci mi i leci z pol litra

Gość sdgsdfgsd
przecież ten facet odpowiada sam sobie (pod nickami: nurek0, Rewa, herman58) :O Chce propagować ubieranie przez facetów damskiej bielizny. Autorze - oświecę Cię. Nawet jeśli bedziesz pisał pod milionami nicków, nadal nic nie zmieni faktu że to jest chore i żadna normlana kobieta nie będzie tego u faceta tolerować. Więc... sorry chłopie, pogódź się z tym

Gość czemumamjajka
mnie tez podniecaja dziewczynskie bo sa takie slicze ajak mam ich na sbie to szaleje itez chce mi sie ruchac amoze ktos wie gdzie moge popatrzec na chlopakow w takich majtkach

Gość czemumamjajka
brunetko a ty jakie masz zboczenie ze piszesz za kazdym razem pod innymi nickami. nasze jest piekne inie szydz z niego bo ty maszgorsze pewnie lubisz sranko do buzi a my tego nie lubimy

Gość trendymajtki
A ja bede w nich chodzil i juz a czasami mam ochote wyjsc na pole ubrany w koronkowe majteczki iponczoszki szerokim pasem

Gość wmajcioszkach
ojejciu a mnie podniecaja różowiutkie majcioszki i nawet mój mikropennisik mi staje na swoje 5 cm:)

Gość zetormax
Ja zawsze mialem pociag do takiej bielizny . Moge tylko chodzic w ponczochach albo rajstopach ,majtki uwielbiam tylko mam duze genitalia i nie mieszcza mi sie w zadne koronkowe.Wystaja mi i to przeszkadza. a gdy naloze to uwielbiam patrzec na siebie. Dlugo stoje w lustrze.Mam swiadomosc ze to jest nienormalne ale to jest silniejsze odemnie

Gość rewa
Goraca brunetko! Bardzo Cie prosze,nie wypowiadaj sie w imieniu tzw. normalnych kobiet poniewaz Tobie rowniez wiele brakuje do normalnosci.Jesli nie masz zadnych innych upodoban to poprostu opusc te strone i nie podniecaj sie tym co tam czytasz. Rozpoznaje Ciebie po swojej podobiznie ktora zostawiasz przy swoich wiadomosciach.

Gość papuzia
A moj chlopak wklada moja bielizne i co? Ja Go za to lubie. A Gdy sie kochamy rowniez wyciaga go bokiem. On to uwielbia,sex w majtkach. Ja nie mam nic przeciwko temu.Dziwie sie ludziom ktorzy uwazaja to za cos obrzydliwego. Dlaczego???

Gość papuzia
Wiem ze najwiecej entuzjastow noszenia damskiej bielizny wsrod mezczyzn znalezc mozna u estetow,czysciochow,pedantow oraz wrazliwych i dobrych.