Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurek0

Facet w koronkach

Polecane posty

Gość Benny B. Good
No dobra a postawmy sprawę tak jak jeden facet lubi typowo kobiece pulchne i pyzate blondynki z dużą pupą i biustem a drugi wole drobne płaskie brunetki to co to ten drugi jest homoseksualistą bo woli jak panna nie ma atrybutów kobiecości? Jedni lubią piersi, drudzy pupy, inni włosy, a wszyscy faceci lubią nogi. A jak im się nogi z przyjemnością kojarzą a na nogi kobita zakłada rajstopy to co, to już trzeba fetyszystę spalić na stosie? Że ma odrobinkę więcej przyjemności? Jak babeczka jest tolerancyjna i otwarta to jeszcze więcej radości w seksie będą mieli. Tylko trzeba umiejętnie jej o tym powiedzieć i ją uprzedzić.

Gość koronki,.,.
uwielbiam siękochać z moją żoną w ponczochach samonośnych, kocha mnie i mi na to pozwala, i co komuś się nie podoba, odrobina fetyszyzmu jeszcze nikomu nie zazkodziła, to jak sól do pomidora!!!!!!!!!!

Gość koronki,.,.
uwielbiam siękochać z moją żoną w ponczochach samonośnych, kocha mnie i mi na to pozwala, i co komuś się nie podoba, odrobina fetyszyzmu jeszcze nikomu nie zazkodziła, to jak sól do pomidora!!!!!!!!!!

Witam tych, co na tym topiku. Bardzo lubię bieżić w pończochach, co one miło przylegają mi do nóg i czuje się w nich bardzo przyjemnie. Pozdrawiam

Gość michałek wielki ptaki
i ja uwielbiam damskie koronkowe majtki. Mam już kilkanaście sztuk we wszystkich kolorach. Zakładam pod spodnie do pracy. To fajny dodatek do udanego seksu. Jeśli masz podobnie wyslij fotkę a ja wyślę swoje. michal_kameleon@wp.pl