Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamana ninaaa

facet sobie we mnie nie potrafil wejsc. ratunku!!

Polecane posty

Gość podłamana ninaaa

jestesmy razem juz od jakiegos czasu. okazalo sie, ze dla niego to byl 1 raz i nie trafil we mnie ani raz.... przez prawie 20 minut probowal.... kobietki!! zalamalam sie... dodam ze ja nie bylam juz dziewica. boje sie kolejnego seksu z nim... jak moge mu pomoc?? przerazam sie na sama mysll... moze nie jestem seksocholiczka ale dla mnie jednak seks jest wazny a tu mi sie taka lamaga trafila :((( co robic?

Gość rzeźnik na barany
Powiedz mu ze moze z tobą być ale z seksem koniec.

Gość szczęśliwy finał w ustach
Skoro tam nie daje rady to może byś tak wzięła w paszczu, ha ? :D

Gość podłamana ninaaa
ale mnie poprostu scielo z nog!! nigdy w zyciu sie po nim tego nie spodziewalam.... na codzien jestesmy dobrana para ale jak pomysle o seksie z nim to poprostu jestem zalamana... a obawiam sie ze seks oralny z nim tym bardziej nie wypali bo dla niego takie rzeczy sa nie do pomyslenia.. jego zdaniem to upokarzanie mnie..... aaaaaaa

Gość podłamana ninaaa
kobitki doradzcie cos... bo juz nie wiem co myslec!

jestem zdruzgotany choć facetem jestem ,jak można nie trafić trzymając go w ręku. o szok jak dla mnie . :D

Gość podłamana ninaaa
to chyba tylko dla ciebie bo on sie chyba nawet nie przejal....

Gość a ty lezałaś jak królewna
i czekałaś na wejście smoka zamiast mu pomóc i sama sobie wcelować. To tak ciężko ?

no dobra poi ciemku to robiliście to owszem i na dodatek był pijany ,ro jeszcze zrozumiem ale inaczej nic się nie trzyma kupy. :)

Gość bez seksu mozna zyc

Gość kaczkak23
uuuu.... jestem w podobnej sytucaji... i tez strasznie sie balam stosunku z moim facetem przez dlugu dlugi czas... prawde mowiac, do dzisiaj mamy male problemy, ale jestesmy na dobrej drodze do ich rozwiazania... nigdy mojemu facetowi nie mowilam, ze nie radzi sobie z ta sytuacja, bo wiem ze w ten sposob moglabym go bardzo urazic... ale uwierz, ze jesli sie jest z kims bardzo dlugo, to mozna zalatwic to w inny sposob. moj chlopak np. (nie wiem dlaczego), ale od jakiegos czasu stosuje metode lizania.... nie wiem jak to napisac, ale najpierw on slini swoja reke, potem mnie i jest mu duzo latwiej wejsc we mnie... trafic w to miejsce... sluchaj, ja mu nic nie mowilam, on sam musial do tego dojsc, ale gdybys np. nawilzyla sie lekko to moze jemu bedzie latwiej? sprobuj koniecznie, bo jesli nie bedziesz zadowolona z seksu ze swoim facetem to bedziesz miala uraz za kazdym razem kiedy bedzie sie do Ciebie zblizal... a tego to chyba nie chcesz, co?

Gość nocny doradca
ty się nie martw tylko ciesz że nie trafił w drugą dziurę. Hm, właściwie to nie wiadomo w którą nie trafił...

Gość ekspert od trafiania w cipki
No wiesz, mozesz zaproponowac by wycelował w two tyleczek, wypnij go, i trafi, tym sposobem masz wspanialy seks analny. Tylko nawilzm mu penisa tlusta wazelina, a sobie tyleczek mascia na hemoroidy, wtedy nie boili i jest wielkie podniecenie. Moze teraz trafi, bo to latwiej trafic...

Gość podłamana ninaaa
kaczkak to jestesmy juz 2... nie chce mu o tym powiedzieć bo boję się ze go zranie...

No tak. Doświadczenie przychodzi z czasem. Jednak nie powinnaś liczć na to, że facet sam się domyśli, jakie są twoje oczekiwania. Podpowiedz mu, jak czegoś nie wie i nie udawaj mocno doświadczonej.

Gość podłamana ninaaa
ale jak mu podpowiedziec zeby go nie urazic? zeby sie nie zrazil lub nie wzial sobie tego az tak do serca ze jest beznadziejny...