Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izunia1980

ochota na romans

Polecane posty

Gość izunia1980

jestem mężatką od 5 lat coś ostatnio zaczęło się psuć mam ochotę na romans chcę przeżyć coś szalonego

Gość taki jeden on
a jaka lokalizacja?

Gość izunia1980
ale ja mam już ochotnika niezłe ciacho i też jest w stałym związku a od samego początku czuliśmy chemię między nami

Gość taki jeden on
to na co czekasz.....do dzieła bedzie fajowo zobaczysz ;-)

Gość izunia1980
a jak potem będę tego żałowała? kocham swojego męża tak mi się przynajmniej wydaje

Gość taki jeden on
eeeeeeeeee tam dramatyzujesz, moze sie nie wyda, ale ile za to motylków w brzuszku bedzie....mniam.... :-)

Gość szerokie morze
może sie nie wyda ,a może tak ? daj spokój ,skrzywdzisz wiele osób a najbardziej siebie samą

Gość nie napisze pod stalym nickiem
hmm, romans to droga donikad. wie, , co mowie, bo przezylam cos podobnego do tego, co i ty przezywasz. zaczelo sie 3 lata temu. opadly te dreszcze, ktore laczymy mnie keidys z mezem. byla proza zycia, dzieci, praca, dom, zmeczenie itd itp. jak dla mnie nuda... teraz mysle, ze to tak naprawde byla pelnia szczescie. spokojne, poukladane zycie z mezczyzna, ktorego kiedys tak pokochalam i o ktorego walczylam, z wyczekanymi, cudownymmi dziecmi. al ewtedy myslalam inaczej... tez pisalam na kafe;) ze ma ochote na romans, ze jest ktos kto sie mna interesuje, ze nie jestem pewna czy tego chce. eee, takie pierdoły:P no i zrobilam to cholera, weszlam w popieprzony romans, spieprzylam zycie naszej rodziny. i choc po wielu przejsciach nadal jestesmy razem, juz nie jest tak jak kiedys . i wiem, ze nidgy nie bedzie... zastanow sie... pozdr. 🌻

Gość taki jeden on
moja poprzednia wypowedz jest prowokacyjna, wszyscy wiem ze to sie żle skończy i nie pieprzyć ze bedzie inaczej... ale po co my tu sie wypowiadmy jak ona i tak na ten romas sie zdecyduje a potem to juz tylko zgrzytanie zębów

fajnie , że można sprzedać dupę "za chwilowe dreszcze na plecach i chwilowe szaleństwo "... :D

Gość nie warto naprawde nie warto
:O

Gość nie napisze pod stalym nickiem
romans wdciaga, cholernie wciaga... a najgorsze jest to, ze jak juz raz cos sie w sobie polamie i wejdzie w to, to potem zdrady ida jak z platka:0

Romans sam w sobie jest zly, ale to mimo wszystko jest zajebiste!!! Te spotkania, czekanie, rozmowy i w ogole!!! Wiem na miliooooon % ze to jest zle ale wciaga jak cholera!!!!!!!!!! Trzeba przezyc, zeby sie w ogole wypowiadac na ten temat. To dla tych, ktorzy pouczaja, a sami gowno wiedza!!!

To nie jest sprzedawanie dupy Bo ktos inny (facet) sprzedaje nam chuja cwoku!!!! I to nie jest tak, ze babka jest zawsze latwa!!!

Gość a grzes piluje
co ty autorko nam wciskasz na dwoch topikach?

Gość do nie napisze pod stalym nik

Gość do nie napisze pod stalym nick
to znaczy ze maz ci wybaczyl a ty dalej kurwo zdradzasz