Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba się potnę

zerwał ze mną i pojawiła się ona

Polecane posty

Gość chyba się potnę

mój do niedawna narzeczony stwierdził, że mamy problem i dlatego nie chce już ślubu. nadal jesteśmy razem, bo jak powiedział, pewnie to chwilowe kłopoty i nadal jestem dla niego wszystkim :-s cóż, jednak natychmiast pojawiła się ona. jest jego koleżanką z pracy, ma chłopa, ale jak tylko widzi mnie razem z moim i ma okazję pogadać, od razu go podrywa. dla mnie jest sukowata lub totalnie mnie ignoruje. mimo ze wie, że byliśmy zaręczeni i nie wie, że juz nie, nazywa mnie jego dziewczyną, ciągle stara się wcisnąć na moje miejsce. niestety nie po raz pierwszy spotkałam w życiu babkę, która interesuje się głównie facetami zajętymi. strasznie mnie to wkurza, tym bardziej, że nie czuję się pewna w tym związku, odkąd spadła moja "ranga". Co zrobić z tą babką, żeby dała sobie spokój?

Gość sekkkkkkkkkkkkkk
Twoje podejście jest niedojrzałe, żeby nie powiedzieć dziecinne.

Gość chyba się potnę
niby dlaczego? przecież widzę, jak sie zachowuje.

Gość chyba się potnę
niby dlaczego? przecież widzę, jak sie zachowuje.

Gość sekkkkkkkkkkkkkk
Gdy "załatwisz" tą laskę, pojawią się inne i zamierzasz całe życie walczyć o faceta?

Gość ee tam
Dziewczyno to on sam musi wiedziec czego chce, jak jej ulegnie to znaczy ze nie jest ciebie wart i cie nie kochał. Nigdy nie ponizyłabym sie do poziomu aby walczyc o faceta:o

Gość nie poniżaj się wariatko
kopni faceta w tyłek, bedzie cie jeszcze błagał żebyś wróciła.

Gość chyba się potnę
ale ja nie chcę o niego walczyć, chcę żeby ona nie mieszała :-(

Gość chyba się potnę
zawsze kręcą się jakieś hieny, które lubią namieszać w życiu innych :-o

Gość hieny to lecą na padline
czy autorki facet to padlina kobiety lecą na facetów którzy wysylają sygnały

Gość chyba się potnę
dla niektórych sygnałem jest informacja, że facet jest zajęty... :-o

Gość sygnały od faceta
babo jedna co to ,zajęty to może być kibel, albo mąż, a nie facet który nie chce być twoim narzeczonym nawet.....

nie mozesz pokazywac swojemu facetowi, ze jestes zazdrosna. nie komentuj jej zachowania przy nim za bardzo. mimochodem powiedz mu, ze laska nie ma za grosz klasy skoro szuka wrażeń mając faceta, że to niezła partia na cokolwiek ;) wiesz o co chodzi....możesz mu powiedziec - podejrzewałam cie o lepszy gust :) jak juz ją spotkacie weź za rękę swojego faceta i sie delikatnie przytul patrząc jej w twarz.to świadczy o bliskości. a jak zauważysz ze ewidentnie podrywa twojego faceta to wypal - czy twoj facet wie ze podrywasz innych facetów? niby żartem a jej zrobi sie głupio. nic wiecej mi do głowy nie przychodzi. ciekawa jestem jaki stosunek do tej laski ma twój facet....

Gość chyba się potnę
związek jest zobowiązaniem, więc jednak facet jest zajęty. choć z tego co obserwuję dla większości nie ma to znaczenia (jak dla sygnalow od faceta) :-o

Gość no o jkim zwiazku Ty mówisz
przecież z Tobą zerwał, czy cos z Tobą nie teges?

Gość chyba się potnę
czytaj uważnie, nie jestesmy zareczeni, ale jestesmy parą. (jak powiedzial dopoki nie rozwiążemy problemu).

Gość chyba się potnę
ludzie nie mowcie, że wam nigdy się nie przydarzyła taka sytuacja, że wokół waszego faceta nagle pojawia się napalona panna podrywająca go wprost w waszej obecności :-o

Gość chyba się potnę
jestem smutna, bo w tej chwili czuję się niepewnie i nie potrzebuję dodatkowych problemów w postaci tej kobiety. Ta sytuacja nie wydarzyła się po raz pierwszy, wcześniej nie przejmowałam się tym za bardzo, bo mu ufam, teraz się martwię, że ona może dodatkowo namieszać. Zwłaszcza, że zawsze jest taka nieprzyjemna dla mnie i klei się do niego :-o z drugiwj strony, co mogę zrobić? tylko się denerwowac...