Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani hughowa

Zakochalam sie... w Housie!

Polecane posty

Gość pani hughowa

Załosna jestem:O ale to moj ideal mezczyzny! w kazdym calu stworzony z moich marzen: genialny, niepokorny, sarkastyczny, podniecajaco niedostepny, przystojny, jezdzi na motorze i gra na motorze zalosna jestem:O

Gość pani hughowa
*na gitarze

Gość heh ten hałs to prawie jak ja
genialny, niepokorny, sarkastyczny.... taki jestem, ale jakkoś nie zauważyłem by to kobietom imponowało ;/

Gość pannapolka
ja tez sie w nim zakochalam, jest boski.. takich facetow jak on nie ma..sa albo chamy z ktorymi nie ma o czym rozmawiac albo lalusie zakochani w sobie , albo pantofle(najgorsi)...nie ma sie czym jarac, nie ma tych motyli w brzuszku...

oryginalny, z pasją i męski a ni wygolony laluś po siłowni i solarce lub, co gorsza, samoopalaczu :D pewnie w rzeczywistości takich nie ma :o

Gość cały ja
mówcie do mnie jeszcze

Gość no przecież to
ojciec suarta malutkiego i mi sie on za bardzo nie podoba :o

Gość fiolkowe oczy
a ja znam takiego tylkomilego i nie wiem jak u niego z motorem i pianinem :P a wy dziewczynki zakochalyscie sie w swoich wlasnych marzeniach i interpretacji postaci ;) -tez tak kiedys mialam :P to chyba takie emocjonalne ''dojrzewanie'' - kiedys przejdzie...przegra z realem i rozplynie sie wtedy bardzo szybko :)

Gość dcfdsfefrewr3242432
To znaczy, ze mam szanse. jestem jak House pod każdym względem :D

Gość pani hughowa
dcfd - cos mi sie wydaje, ze tylko w twoim wlasnym mniemaniu; jesli nie, to udowodnij jakims blyskotliwym, ironicznym tekstem... co powinienes byl juz dawno zrobic, jesli naprawde uwazasz, ze jestes do niego podobny:O

Gość kant ile ty masz lat wkoncu

Gość drgtrgrege3245234324324
dałem setki tekstów na Kafeterii i masę dowcipnych podszywów. ale nie wiesz kim jestem i niech tak pozostanie. Niczego nie muszę udowadniać :D Nie dla psa kiełbasa :P

Gość dfwefrewrewrwer3432423432
Kant dupy (kant_dupy@wp.pl) House by sie nie chwalił,że jest do kogoś podobny Chwalił się, tylko wycięłi te sceny z serialu :P

Gość pani hughowa
Ależ za póżno, juz udowodniles, ze to tylo przerosniete ego:) Każde, podkreslam każde, zdanie Housa jest genialne. Ty napisales 5 - 5 zdan zalosnie nudnych i nijakich🖐️

Gość no to nic tylko trzeba
rozpocząc odkładac na trumne. 22 to juz najwyzszy czas :P

Gość sedfewfwerwere343243243
pani hughowa Ależ za póżno, juz udowodniles, ze to tylo przerosniete ego Każde, podkreslam każde, zdanie Housa jest genialne. Ty napisales 5 - 5 zdan zalosnie nudnych i nijakich Jeśli uważasz, że każde zdanie serialowej postaci napisanej przez masowego scenarzystę jest genialne to jesteś żałosna. w dodatku ten serial jest idiotyczny i nierealny. W normalnym swiecie taki lekarz miałby setki procesów i natychmiast stracił pracę. Jego teksty sa prymitywne. Jesteś bardzo ograniczona, jesli uważasz, że sa genialne.

Gość wal sie
i wracaj do swojego lacia ohh hałsssssss :)