Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w-kropce

ja 24 on 41

Polecane posty

Gość w-kropce

jestem mezatka,dziecko(nie uklada nam sie,nawet nie spimy razem od 2 lat)-poznalam mezczyzne na gg jest mily romantyczny, rozumiemy sie.nie wiem co mam zrobic mamy sie spotkac,strasznie nas ciagnie do siebie,ale czy to ma sens.mieszka bardzoo daleko , roznica wieku,a ja mam nadal meza.

Gość ernest ham und way
wsadź łeb w klozet i przemyśl całe swoje życie

Gość no to ja Ci powiemmmmmmm
Różnica wieku to nic, odległość też. Ale najpierw załatw sprawę z mężem, czyli rozwiedź się, jeśli szukasz nowej miłości. Jeśli chcesz tylko przespać się z tym nowo poznanym, to zastanów się, co na to Twoje sumienie. No i proszę Cię, poznałaś kolesia na gg, może najpierw zobacz go w realu chociaż, zanim zechcesz dla niego skomplikować całe swoje życie? Rozumiem, że jesteś spragniona ciepła, ale nie zachowuj się jak dziecko (naiwna wiara w to, co produkuje przez komunikator internetowy nie-wiadomo-kto).

Gość w-kropce
wlasnie planujemy spotkanie bo jak narazie widzielismy tylko swoje fotki i slyszelismy swoj glos.wcale nie jest piekny bo w sumie nie o to chodzi,potrafi sprawic ze sie usmiecham.

Spotkajcie się, pogadajcie, zobacz, czy to ktoś sensowny. Potem dopiero zastanów się nad resztą. Chcesz miłości, czy po prostu brakuje Ci seksu?

Gość w-kropce
brakuje mi milosci,bliskiej osoby ktora potrafi ze mna rozmawiac i mnie rozumie,a on taki jest. seksu tez ale moge bez tego wytrzymac.

No to spotkaj się i zobacz, jak to się rozwinie. Ale radzę też uporządkowac sprawy z mężem, wskakiwanie z jednego związku prosto w drugi nie jest dobre, działanie na dwa fronty tym bardziej.

Gość w-kropce
narazie nie mysle o rozwodzie,trudno mi o tym myslec dla dobra dziecka.

Niby tak, ale dziecko też nie jest ślepe, widzi sfrustrowaną, smutną mamę, jeśli się kłócicie, to też to na pewno widzi. Może lepiej to zakończyć, póki jest małe? Nic Ci nie sugeruję, ale zastanów się.

Gość candys
ja mam 19 moj od roku maz ma 38:)

Gość siedemnascie lat
a cóz to jest na przeciwko nieskończonosci kosmosu

Gość w-kropce
fakt widzi i slyszy pozniej chodzi nerwowy:-( to wszystko sie na nim odbija.

Gość njkdgfnh
ja tez mialam taki problem.wybralam tego z gg.ja mam 22 on 42.jest cudownie...tyle ze ja nie mialam meza tylko faceta a z nim dziecko.

Gość njkdgfnh
jakbys chciala sie wyzalic-jean21@interia.pl.pozdr.

Gość w-kropce
wiecie co z jednej strony ciagnie mnie do niego,ale nie jest chyba ze mna do konca szczery.a ja nie lubie klamstwa,moj maz mnie caly czas oklamuje nawet gdy znam prawde to on potrafi sklamac.juz koniec milosci(o ile wogole byla). njkdgfnh,dlugo sie znacie?,naprawde jestes szczesliwa?