Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swqertyuiop

mity na temat Polski

Polecane posty

Gość swqertyuiop

czy słyszeliście głupie mity od co poniektórych niedouków z uk?Ja spotkalem sie z opiniami w stylu: -chodzące pingwiny po ulicach -brak mcdonaldsa -brak wody mineralnej gazowanej -pytanie czy mamy telewizje w domu

Gość dupadupowadupadupa
ANGLICY TO IDIOCI:O uwazaja sie za elite a wrzeczywistosci to tylko ok 5% ich marnego spoleczenstwa sie do niej zalicza:o ...

To nie mit, lecz najszczersza prawda. Wycofali ze sprzedazy pieprz ziolowy... 😭

Tak a oni fisch and chips i dresy wciagniete w skarpety,akurat wala mnie ich opinie bo nie zbyt kto ma sie akurat wypowiadac ...

Gość wsertyu
nie ma co generalizowac ale to tłumoki.A wiecie co jest najsmutniejsze? że to MY jedzimy do nich pracować..:-/

Gość ze jest bardzo zimno
ze jest bieda, ze mowimy po rosyjsku albo po niemiecku ( to nie tylko w uk)

Gość w jednym maja racje
i nie tylko oni....polki sa latwe i straszne dziwki.....:( szmaty!

Jestem Polką i nie podzielam tej opini,nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.A kurwy i dziwki są w kazdej narodowosci

Gość razczej mowia ze Polski sa
ładne a Polacy brzydcy - nie raz to slyszalam i nie, zeby mi sie ktos podlizywal, dziewczyny tez tak mówiły

Gość ty tez chichotka jestes
a jak nie....to bedziesz......wszystkie bedziecie

Gość Polacy niemodnie sie ubieraja
i to w sumie prawda, choc jest pare wyjatkow

Gość a Angole sie modnie ubieraja
?? te ich obcisle spodnie i tym podobne rzeczy trampki pogniecione rzeczy sprzed killku dni

Gość kajko i kokosz
co jak co, ale obcisle spodnie i trampki sa bardziej na topie niz dzinsy z poprzedniej dekady

Gość ja nosze to co lubie
oni tez ale waskie spodnie sa niewygodne

Gość krucafuks
ja nosze to co lubie oni tez ale waskie spodnie sa niewygodne Jakie nie wygodne, do dzis pamietam jak agrafkami dzwony sie podpinalo, zeby pojezdzic na rowerze, a ile par podarlam.

Gość dsfgrthyjuk
ze Polska jest w częsci europy wschodniej,za Rosją

Gość nie rozumiem.........
wy mozecie sie smiac z Anglikow, bedac w ich kraju ale im wara od dowcipow o Polakach. Polacy nie sa wcale madrzejsi od Brytyjczykow, u nas po prostu latwiej dostaje sie tego wymarzonego magistra :-)

Gość aswertyu
wcale nie łatwiej tylko my jestesmy mądrzejsi i zakuwamy wiekszy materiał.Oni maja okrojony materiał a i tak nie mogą tego ogarnąć:D:D:D

Gość no i co z tego ze my
zakuwamy,ale to my jezdzimy do nich po prace! Jednak matoly ale radza sobie swietnie gospodarczo.Nie widzialam Anglika zebrajacego o prace czy benefity w Polsce.

Gość rtyhjukl
a to prawda ale widziałam duzo anglików kradnących i żebrających o kase na benefity.Widzialam równiez dziewczynki 14 letnie w ciąży,jak równiez zapite uprawiające seks na środku ulicy.

Gość magister w Polsce
W Polsce mgr jest za darmo - to roznica, tu trzeba zaplacic i nie stac na to tak wiele osob.

Gość magister w Polsce
Wiekszosc Polakow, ktora przyjechala do UK to, ci ktorzy slabo po ang albo wcale nie mowia, rodziny zjezdzaja z dziecmi i krzycza po benefity glosniej niz w Polsce krzyczaly o cokolwiek, do pracy pannom takim sie nie spieszy (sama znam kilka par, gdzie dziecko do szkoly na pelen etat chodzi, a mamuska 2 lewe rece i w domu na zasilkach). Bluzgaja, a kazdy juz pozna blzugi polskie na ulicach, pija piwo pod sklepami, narzekaja na to, ze w Polsce zle i ogolnie narzekaja na wszystko. A te panienki, ktore ni w zab ang w autobusie sie nie przesuna jak matka z wozkiem wchodzi i na wyznaczone miejsce chce sie dostac (takich sytuacji widzialam kilka - zenada). Mieszkaja na kupie, imprezuja glosno, sluchaja disco polo. Nie wszyscy oczywiscie, ale duzo marginesu tu przyjechalo.

Gość animowanka
Anglicy w dużej części to mało wiedzący i mało obyci ludzie. U mojego kuzyna w fabryce jak mieszkalam z Anglii jeden zapytany czy wie gdzie jest Polska odpowiedział, że gdzieś w Skandynawii....

Gość fasola z bretani
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość to wracajcie do Polski
tam tak slodko, ludzie mili i inteligentni. Sam miod, po cholere tu siedzicie i narzekacie od rana do nocy? :D

Gość europejska32
zaniemowilam, skad wy bierzecie tych niedouczonych anglikow? w moim towarzystwie, kazdy zna historie, polski i swiata, zwiedzil wszystkie kontynenty, wielu zna dodatkowy jezyk, maja wlasne mieszkania, potrafia sie bawic i zartowac, nie upijaja sie na umor,