Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinqa

pomóżcie mi zinterpretować sen na czym on polega PLISS!

Polecane posty

Gość Tinqa

kiedyś ktoś się bardzo ubiegał o moje względy bez wzajemności z mojej strony ;/ (niestety) trwało to ponad 3 lata pytał około 7 razy o to ... a ja stanowczo mówiłam NIE! nie znając przyczyny tego dlaczego odmówiłam..przyznam że kolo był i dalej jest zajebisty itd... nie widziałam go ponad półtorej roku po tym zdażeniu ... później jakoś wydoroślałam i znalazłam jakiegoś chłopa ale nie byłam z nim w szczęśliwym związku itd nie czułam nic do niego po prostu,,, no i po tej półtora rocznej przerwie spotkałam go i pomimo czasu widziałam że coś dalej do mnie ma tzn że coś czuje... wiedział że kogoś mam pytał się jak się układa i w ogóle... odparłam że jakoś to leci on mi na to odpowiada '' pamiętaj że jak ci nie wyjdzie to ja czekam'' później nie widziałam się z nim znów około roku.. z tym co byłam zerwałam a jego po raz ostatni widziałam jeden dzień przed swoim wyjazdem do Californi niestety na sekunde bo mineliśmy się w autobusie on wsiadał ja wysiadałam...i tylko cześć bylo nawet nie było szansy na rozmowe.. czułam to jego zajebiste spojżenie aż dreszczyk po karku przeszedł :P Ok przejde do snu Otóż nie widziałam się z nim od blisko 2 lat nie stety od roku jestem w Californi...nie mam z nim kontaktu ponieważ nie znam numeru...miałam kiedyś adres do nie go lecz tylko zapamiętałam numer bloku i w tym kłopot ;/ ehh No i śni mi się że do siebie wracamy, że podaje mi swój adres numer telefonu, że spotykamy się w tym samym czasie i wogóle, w tym śnie ostatnio co się śnił było coś takiego że wróciłam do PL no i się spotkaliśmy i mówie o kurde jak ja cie dawno nie widziałam stenskniłam się za tobą ( tak mu często mówiłam jak się widywaliśmy) no i on nagle w tym śnie do mnie podchodzi i ja mówi że muszę ci coś wyjaśnić... a on mnie przytula i całuje i mówi ... nie musisz nic tłumaczyć ja już wszystko wiem... i w tym śnie zawsze jesteśmy parą.. ------------------------------------------------------------------------------------ dodam że śni mi się to praktycznie co 3 dzień z tym że wieczorem łapie rozkminy na jego temat i wszytko przypominam sobie,,,dodam również że ten ex z którym byłam nigdy mi się nie przyśnił .. czy może być tak że ta osoba o której śnie może o mnie w dalszym ciągu myśleć? dlaczego tak się dzieje? czy to są jakieś sgnały do podjęcia jakiś kroków? ----------------------- proszę was o wasze opinie co na ten temat sądzicie ...

ten sen to Twoja tęsknota za bliskością, normalnym związkiem pełnym miłości i zrozumienia. Ten związek możesz stworzyć z innym mężczyzną niz tym we śnie, on jest jedynie wizją faceta z którym mogłabyś być szczęśliwa.