Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobeczek666

Gruba na randce...

Polecane posty

Gość bobeczek666

Hej, poznalam przez neta fajnego chlopaka, ciekawie nam sie rozmawia.On chce sie spotkac, ale nigdy nie poprosil o moje zdjecie ani opis mojego wygladu, boje sie , ze on wyobraza sobie mnie jako super ladna laske;-((A ja mam jakies 8 kg nadwagi;-(niby nie jestem az taka gruba ale jednak rozmiar 42;-( I nie wiem czy mam mu powiedziec jak sie nie zapyta wczesniej czy jak??

Gość Magicca
Nigdy nie klam w sprawach, ktore mozna latwo zweryfikowac. To ze wygladasz tak a nie inaczej wyjdzie na jaw przy pierwszym spotkaniu. I natychmiast stracisz wiarygodnosc w jego oczach. Jezeli fajnie sie wam rozmawia, to powinno byc dla niego najwazniejsze. Jezeli jednak wyglad ma dla niego pierwszorzedne znaczenie, to trudno. Swiata nie zmienisz. Powodzenia:)

Gość bobeczek666
Zapomnialam dodac, ze sie odchudzam ale nie zdarze schudnac przed spotkaniem;-)

Gość bobeczek666
Ale ja wcale nie zamierzam klamac, jesli sie mnie zapyta to powiem prawde.Ale jesli sie nie zapyta to co zrobic?

Mężczyznom nie tyle przeszkadza nadwaga, co wieczne użalanie się kobiet jakie to one są grube ;) Nie jesteś wielorybem. Naprawdę wystarczy, że uwierzysz w siebie i będziesz się uśmiechać. Powodzenia :)

Gość zaprponuj wymiane zdjec
z wlasnego doswiadczenia NIGDY WIECEJ RANDEK W CIEMNO :o:o

I jeszcze jedno... Pierwsza randka w środku dnia, w kawiarni lub innym miejscu gdzie jest sporo ludzi i z osobą towarzyszącą (np. koleżanką). Bezpieczeństwo to podstawa.

Gość 8 kg to niewiele
Naprawdę nie masz się czym przejmować. Gdyby facetowi zależało wyłącznie na wyglądzie to uwierz że zdjęcie byłoby dla niego super ważna sprawa. Możesz jednak delikatnie go podpytać jakie dziewczyny mu się podobają i na jakie nigdy nie zwrócił by uwagi. Sprawa sama się rozwiąże

Gość Lilitka ile ty masz lat
Dla mnie dziewczyna która przyszła by na spotkanie z koleżanka byłaby skreślona. Natomiast fajna uśmiechnięta dziewczyna nawet z tymi ośmioma kg to nic złego jak dla mnie.

-> Lilitka ile ty masz lat Wystarczająco dużo, żeby znać zagrożenia. "Dla mnie dziewczyna która przyszła by na spotkanie z koleżanka byłaby skreślona." - Chłopak, który nie rozumie, że dziewczyn chce być bezpieczna jest dla mnie skreślony :-o

Gość pan_ztrafa
Moze wydaje Ci się że facetow kreca tylko dziewczyny w rozmiarze 36 ale prawda jest taka ze najbardziej seksowne sa te w rozmiarach 40/42.szeroki usmiech, i duzo duzo humoru i facet jest twoj.

Gość ja też mam
rozmiar 40-42 i w życiu bym nie wpadła żeby kogoś uprzedzać, ze jestem gruba, 8 kg to naprawdę niewiele, głowa do góry, uśmiech na twarz i do przodu;-)

Gość bobeczek666
mam jeszcze celulit i parambole na cipce

Gość Lilitka ile ty masz lat
Chyba jednak nie wystarczająco. Wystarczy umówić się w miejscu publicznym nie trzeba brać ze sobą przyzwoitki. Przecież facet w kawiarni pełnej ludzi jej nie zgwalci i nie zabije. Natomiast lepiej żeby po pierwszej randce nie odprowadzał jej pod dom. Wystarczy powiedzmy do taksówki czy na przystanek.

Gość bobeczek mam pytanie
a ile wazysz i ile masz wzrostu...??? pytam z ciekawosci bo sama nosze rozmiar 42:) pozdrawiam:)

Czasem samo miejsce "publiczne" to za mało. Wolę, żeby nowo poznanego człowieka poznała moja koleżanka niż tłum ludzi, którym na mnie nie zależy. Nie piszę, że autorka powinna szykować się na próbę gwałtu lub uprowadzenia, ale warto pomyśleć zanim coś się stanie.

Proponuje wymianę zdjęć przed randką no i nie przesadzaj z tymi swoimi nadprogramowymi kilogramami. ;-) Uśmiech i powodzenia :-)

Gość o ja tez jestem ciekawa
ja rozmiar 42, 168 wzrostu waga waha się 63-66kg, a wy??

Gość to smoki z was
ja 172 60kg ,awy to juz naprawde salecesony,bierzcie sie za diete;/ masakra;/

Gość to krytyka czy ironia
bo nie załapałam;-p

Gość bobeczek666
nie jestem gruba tylko mam nadwage waze 92 kg

Gość Facet-
Do dziewczyny która wzywa inne od smoków. Są faceci którzy na ciebie powiedzieli by smok- niestety. dziewczyna fajnie zaokrąglona jest ładniejsza niż chodzące kościotrupy które mają się za piękność.

Autorka ma na randkę zabrać koleżankę? Skąd ten dziwny pomysł? Umówienie się w miejscu publicznym całkowicie wystarczy.

Gość bobeczek666
Ktos sie za mnie podszywa!!Nie mam 93 kg ani celulitu!Waze 72 kg przy wzroscie 161 cm, powinnam wazyc 64kg i wiem to od lekarza jakby ktos krytykowal.Jak mialam 64 to dobrze wygladalam ale niestety teraz mam 8 za duzo. Mam szczyple ramiona i to moj atut i ladny biust ,ale niestety brzuch i nogi porazka;-(Chociaz i tak nie jestem jakims potworem...Chce zgubic te 8 a nawet troche wiecej ale nie zdarze do spotkania.Wlasnie chodzilo mi o to czy jak mu zaczne marudzic,ze gruba to czy sie nie zrazi....Czy mam raczej byc pewna siebie...

Gość extra pomysł
tak zacznij marudzić facetowi na pierwszej randce ze jesteś za gruba to masz 100% pewności ze drugiej randki nie będzie:D

Gość fdcg
Myślę, że faceci są mało spostrzegawczy w takich sprawach, przecież nie ma wagi w oczach i tych paru kg nawet nie zauważy. Co innego jakbyś miała 30 kg za dużo, wtedy rzeczywiście miałabyś powód się martwić.

Gość aisaoJ
a ja się coraz bardziej utwierdzam w przekonaniu, że powodzenie u płci przeciwnej nie zależy od wagi ( no chyba że mowa o dodatkowych 100 kilogramach...), ludzie lubią ludzi, którzy w pełni akceptują siebie, są weseli, mają poczucie humoru itp. itd.

Gość nie zartuj hhhh
masz 161 i ważysz 72 kg ? wow ja mając 163 cm wzrostu ważyłam raz 52 kg i myślałam że się zabije bo czułam się bardzo gruba Musisz koniecznie schudnąć!!!