Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena_Sz

Panowie- czy duży biust rekompensuje 64 kg wagi??

Polecane posty

Gość Magdalena_Sz

Czy 64 kg wagi na 164 cm wzrostu jest "znośne" dla Was, Panowie? Dodam, że mam dość pokaźny biust- DUUżE "D" i dość szerokie biodra. Dzięki czemu mam proporcjonalną sylwetkę- taka klepsydra.. No ale to 64 kg... Oponki na brzuchu:( Często chodzę na fitness, który nota bene miał mi pomóc schudnąć ale sylwetka zrobiła się trochę bardziej "masywna". Choć jest jędrna przynajmniej i to jest plus:) Ale faceci wolą chyba takie bardziej filigranowe kobietki a nie takie "babole";/ Pytam bo od dwóch tygodni próbuję się odchudzać i strasznie mnie to denerwuje, nie potrafię po prostu i muszę się chyba pogodzic z faktem że nigdy nie będę ważyć 55 kg;/

Gość tuytrf767r676
szerokie biodra Cię dyskwalifikują.

Gość t8798g877t709879
żaden problem schudnąć 10 kg. chuda dieta bez cukru i tłuszczu i 2 - 3 razy mniejsze posiłki niż jesz normalnie. warzwa, ryż, kurczak, ryby, biłe pieczywo

Gość nie nie
wolimy kobietki a nie babole!

Gość nie ma co sie totrurować
całe zycie miałam 167 cm i 72 kg wagi będąc nastolatka przekonałam się że odchudzanie nie jest dla mnie psychicznie nie odpowiada mi torturowanie siebie nigdy nie miałam problemów z powodzeniem u panów a mojego najwspanalszego ukochanego faceta poznałam jak przytyłam do 80 kg :-P zakochał się we mnie na zabój i kochamy się juz tak 10 lat :-) ja nadal ważę 80kg :-P Miłosc nie zależy od wagi.

Gość Magdalena_Sz
No to lipa;( ehh lubię się oszukiwać, że 64 to nie tak dużo a nawet jest to sexi:) lubie się oszukiwać, że faceci wolą duże ladne biusty:) zresztą.. hmm... nie narzekam na brak powodzenia u facetów, wrecz przeciwnie, widze jak na nich działam. Mam tylko małego świra ostatnio na punkcie swojej wagi i jej zrzucenia, co nie jest takie łatwe... :) i chciałam się pocieszyć, że ta waga nie jest aż tak wazna..:) no ale nic, wracam do diety:)

Gość minimum 8 kilo
za duzo :p

Gość Magdalena_SZ
Minimum 8 kg za dużo??? Nie no bez przesady, tzn zgadzam się, 56 to tak w sam raz, ale nie uzywajmy słowa "minimum". Nie podobaja mi się kobiety zbyt chude i "deski", facetom z reguły też nie:) kobieta musi byc sexi. 56/7 byłoby ok, ale nie minimum!:):)