Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoszukiwaczkaPL

Wózek spacerowy

Polecane posty

Poszukuje wózka spacerowego - lekkiego (do 10kg) - zajmującego mało miejsca po złożeniu - Duże siedzisko - regulowane oparcie , rączka , podnóżek - Nie za drogi Prosze o opinie , marki i wypowiedzi posiadaczy. Najlepiej nowy. Poszukuje sklepów , hurtowni z wózkami w tylko Warszawie!

No to poszukaj w necie dużo jest takich sklepów, a ile maksymalnie ma kosztować? Ma być składany czy raczej taka solidna spacerówk? Ile ma dziecko? Jaki kolor?

Gość na allegro jest pelno
spacerowek, do wyboru do kolou

Gość Z tanich i dobrych
są polskie Implasty. Zajmują się głównie replikowaniem holenderskich wózków Quinny i całkiem nieźle im one wychodzą. Ludzie je sobie chwalą i zaczęto je nawet eksportować do Szwecji. Myślę, że warto wypróbować takiego Boldera, czy czegoś. Ja mam Quinny Buzz i jestem zadowolona. Implast Bolder to jego tani polski odpowiednik. Podobno są trwałe. Może więc warto spróbować.

Gość Z tanich i dobrych
Przepraszam cię najmocniej, właśnie sobie uświadomiłam, że napisałam Bolder, a miałam na myśli Clipper. To Implast Clipper jest repliką Quinny Buzz, a Implast Vibe jest repliką Quinny Zapp.

Gość To tak żebyś miała ogólny
wgląd w temat. :)

Tylko nie sierotko . Jeśli chodzi o wózki to mam dużą wiedzę na ich temat. Mam już wózek spacerowy i jeśli chodzi o Boldera to nie kupie, a do Quinny nie jestem przekonana . Wózek do około 500zł (sama spacerówka). może być również do biegania Zastanawiam się między: X-Lander X-run Giant Prerunner LX Jogger Intep Runner Ma ktoś jeszcze inne marki? A może wie gdzie kupic?

Gość Z joggerem to do spożywczaka
raczej nie wjedziesz, do tramwaju czy autobusu też raczej nie. I nie mam tu oczywiście na myśli hipermarketów i nowoczesnych niskopodłogowych środków kom. miejskiej z szerokim rozstawem odźwierzy ;)

Gość A i za 500 złotych też raczej
joggera nie kupisz. Instepy są czasem w Świecie Dziecka na Towarowej. Przynajmniej widziałam raz sztukę, tyle że jakieś 5 lat temu. Zawsze możesz podjechać i ich zapytać, czy je jeszcze sprowadzają.

Gość Tyle że ten którego widziałam
to była typowa prosta 'amerykanka'. Nie podobała mi się budka, bo był to kawał sztywnego stelaża drucianego, który się nie składał, tylko unosiło się go do góry i tak wystawał chyba ze 30 cm ponad rączkę wózka. Plusem było przednie koło wymienne, na jedno plastikowe podwójne skrętne, jak od spacerówki parasolki (choć muszę przyznać, że przy całkowitych gabarytach tego joggera wyglądało dość dziwnie i nieproporcjonalnie).

Gość Instepy są może nie tyle
szerokie co długie. Koło frontowe nie jest skrętne, więc ciężko się nim manewruje. Teraz wyobraź sobie siebie, 10-12 kilowe dziecko i Instepa w MZK w godzinach szczytu! Jak dla mnie migrena murowana. :)