Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogorek

Moje marzenie na ubiór zimą 2009

Polecane posty

Jest takie [ nie należe do szczupłych osób .. 170cm - 40 rozmiar :O ALE dobrze mi z tym :) ] A więc ; kozaki STRASZNIE PODOBAJĄ MI SIĘ ;http://www.allegro.pl/item741592814_naomisklep_771007_zamszowe_kozaki_39.html ale nie widziałam ich nigdzie w sklepach u mnie :/ :O są sliczne! do tego czarne rajstopy i krótkie spodnie tzn. takie do kolan.. i jakąs ładną bluzke tulko nie wiem jaką :P myslicie że łądnie to będzie czy nie bardzo :)?

takie buty nie nadaja sie na zime, chodzi o material zamsz nadaje sie głownie na suche dni, gdy jest mokro zamsz sie niszczy

a na bazarach patrzyłaś?? bo ja pełno takich widziałam na bazarach i nawet chyba tańsze niż na tej aukcji :-)

Gość
mam takie czarne ale zapłaciłam za nie 79 zł a nie 109!!!

Gość
Tylko szkoda że to nie zamsz prawdziwy :O

Gość
Na suchą zimę i ładną pogodę tak,ale przecież nie nosi się jednych butów całą zimę.

Gość do xazui
xazui nie kazdy ma kilka par butow na jedna pore roku.. kupilam sobie kiedys na zime zamszowe kozaczki dalam za nie prawie 200 zl ale wtedy nie wiedzialam ze na mokre dni sie nie nadaja;/ myslalam ze za taka cene beda dobre ale niestety.. wiec nie polecam