Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abec

obrona pracy magr- co dajecie komisji, kwaty, czekoladki?

Polecane posty

Gość abec

jak w temacie, mam ogromny problem gdyz nie wiem co dac komisji, nie chce wydac za duzo kasy ale nie chce tez by mnie gorzej ocenili jak zobacza ze nie ma kokosow :P co wyscie dawali?

Gość OMG za to zdanie
"co WYSCIE (:o :o :o) dawali" nie powinni dopuscic Cie do obrony 😭

u mnie było tak, że osoby które zdawały w danym terminie zrzucały się na kwiaty, chociaż to były małe bukiety, bo tak chciała komisja... i wszystko. nie słyszałam aby dawać coś komisji samemu, od siebie po co :-|

Gość abec
u mnie niestety jest tak, ze komisji fundujemy zarcie na obrone :O 10 minut obrony ale musi byc ciasto :O poza tym kazdej ososbie z komisji musimy dac albo kwiaty albo czekoladki, a promotorce/promotorowi jeszcze cos lepszego :O normalnie mozna pojsc z torbami, kwiaty sa drogie wiec myslalam o czekoladkach bo jeden kwiatek wstyd dac a pozadny bukiet kosztuje,

Gość przecież kwiaty czy coś
daje się już po wynikach a nie przed---przed to by można uznac za łapówkę

Gość abec
owszem, po wynikach ale chyba musze to ze soba przyniesc najpierw i tak wiec musze kupic poza tym najpierw rozstawiamy zarcie komisji wiec to rowniez mozna uznac za lapowke :P

Gość abec
a promotorowi? ;) myslicie ze mozemy sie zrzucic na kwiaty we 2-3 osoby? niestety na mojej uczelni nadgorliwi studenci podnosza ciagle poziom tych "prezentow" :O niedlugo to trzeba bedzie dawac samochody!