Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAE

Czy ktoś umie mi napisać diete?

Polecane posty

Gość aliassasa
Nie daj się naciągnąć herbalifowi!. To samo (czyli mniej lub bardziej białkowy) proszek o różnym smaku, i znacznie, ZNACZNIE! taniej dostaniesz w każdym sklepie z odżywkami dla sportowców. Zobacz, za 150 zł masz 2-3 kg: http://www.sfd.pl/sklep/kategorie.asp?katid=119 A herbashit wciska Ci za taką samą cenę jedynie pół kilograma :o

Gość jogurty wolno
jeść tylko te ktore maja do 1,5 % tłuszczu

Gość Do ....
[jak to nie można jeść cudej wieprzowiny? Ja ostatnio byłam u dietetyczki i powiedziała mi że czerwone mięso, czyli wieprzowina i wołowina też powinny byc uwzględnione w diecie. Oczywiscie nie za często ale jednak] Widze, że tutaj niektórzy nie wiedza o czym mowa DIETA ODCHUDZAJĄCA - to dieta w której NIE MA wieprzowiny Wolno jeść tylko chude ryby (np. dorsz) i to gotowane, piersi z kurczaka- gotowane (pałki, skrzydełka - zabronione) no i ew. chuda cielęcinę - GOTOWANA Miód tez odpada - NIE WOLNO Jeżeli ktoś się chce naprawdę odchudzać to musi przede wszystkim mieć przed soba TABELĘ KALORII i liczyc kalorie na wszystko to co je Inaczej nie ma sobie co zawracać tyłka Radzę iść do dietetyka, on wszystko powie, wyjaśni co i jak, zważy i ustali odpowiedniądietę Schudnąc to jedna sprawa, ale utrzymać potem odpowiednią wagę to bardzo trudna sprawa , nawet trudniejsza jak odchudzanie. Powodzenia

Gość NIE MA DIETY CUD
Trzeba wyrobić sobie dobre nawyki żywieniowe, to podstawa Takie odchudzanie na zasadzie jedna pani drugiej pani powiedziala bo schudła to ... szkoda zachodu Pani schudła , a druga pani nie schudnie , tak najczęście bywa ;)

Gość pomidorowoooooo
a jedząc same pomidory,ogórki kiszone, papryke lody, owoce (m.in brzoskwinie i banany) pijac sok z marchwi jajka i biały ser będę jesc w miare zdrowo i schudnę? jedzac to człowiek szybko robi sie głodny, wiec pewnie będą to duze ilosci...

Gość na śniadanie bardzo
dobre są jajka