Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej babki

któraś podpowie?

Polecane posty

Gość hej babki

Dojeżdżam na uczelnie z takim jednym...tzn.jest kierowcą busa i bardzo mi sie podoba jest 5lat starszy, ma 27...Od koleżanek dowiedziałam się ze jest rok po rozwodzie, po małżeństwie które skończyło się po dwóch latach,bo zona kilkakrotnie go zdradzała i ma dziecko z tej właśnie zdrady... jest bardzo sympatyczny ale do kobiet odnosi się z wyraźnym dystansem...Chciałam go jakoś poderwać, to będzie trudne bo właśnie, ma dystans do kobiet przez jego eks... co zrobić? któraś potrafi mi podpowiedzieć?

Gość po co ci szofer
?

Moze zorientuj sie czy nie macie wspolnych znajomych, albo sprobuj spotkac go gdzies poza busem :) ewentualnie zawsze zostaje stara, dobra nasza-klasa :P Ja tez nie mam uprzedzen. To przeciez zaden wstyd byc kierowca tym bardziej, ze to bardzo potrzebny zawod.

Gość hej babki
Bronka bez ogonka Dzieki:) tylko co zrobic z tym jego dystansem:(

Dystans wynika ze zlych doswiadczen z poprzedniego zwiazku, wiec przede wszystkim dobrze byloby zdobyc zaufanie tego faceta, a dopiero potem podjac bardziej konkretne kroki :) Generalnie uwazam, ze sprawdzi sie tu dobrze metoda malych kroczkow, trzeba byc delikatnym i postepowac z wyczuciem. Nie narzucac sie, jedynie pokazac, ze " jakby cos - to ja tu jestem" a facetowi zostawic wybor i wolna reke :) Mysle, ze warto sie nastawic na to, ze to moze byc dosc trudne i skomplikowane zadanie, ale jesli Ci na nim zalezy to probuj. Ja trzymam kciuki :) Taka jest moja opinia, ale moze lepiej by bylo, zeby jakis facet sie tu wypowiedzial i poradzil co i jak :D

Gość hej babki
madra rada:) ale faceci tu raczej nie napisza:( a szkoda

Gość Lateks
zadajesz się z robotnikiem ?? Poracha.

Gość Lateks
ja zbieram butelki i puszki ale byciem robotnikiem bym sie nie schanbił....