Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawiasem pisząc jak teraz

dlaczego kobiety lubią być karmione kłamstwami?

Polecane posty

Gość nawiasem pisząc jak teraz

ważne tylko, by były dla nich pozytywne na ich temat?

nieprawda:D jak kobieta pyta cie czy jest ładna to jak mówisz ze tak, to domyśla się ze pewnie kłamiesz i mówisz tak bo musisz, a jak mówisz ze mogła by:zmienić fryzurę,schudnąć,zmienić makijaż (niepotrzebne skreślić) to rozpacza że ci się nie podoba lub/ i się obraża.

Gość grażyna-b
Niektóre kobiety lubią być karmione kłamstwami [zresztą mężczyźni też] bo to tak słodko głaszcze ich ego. Natomiast kobiety silne, wiedzące czego chcą, na tego typu pochlebstwa uśmiechają się tylko, a w duchu myślą : - co za dupek i on myśli, że na to mnie złapie. Taka kobieta nie potrzebuje niczyich komplementów, taka kobieta wie, że komplementy choć słodkie nie zawsze są szczere. Chłopie, tak więc, nie mam pojęcia z kim się zadajesz ale sądzę, że masz nikłe pojęcie o KOBIETACH :P

Gość grażyna-b
Koniecznie napisz też, co oznaczają te "pozytywne kłamstwa", a także co oznaczają "negatywne" . :D Ciekawa teoria ;)

Gość odkrycie Ameryki
każdy lubi komplementy, nawet te mniej szczere; a tak właściwie o co ci chodzi???

Gość kazdy to ty tak uwazasz
ja tez nie cierpie komplementow, zwlaszcza od meneli spod budki z piwem

Gość Sratatatatatatatatatatata
skoro ktos chce byc z kims to znaczy ze ta osoba mu sie podoba,ze jest wg niego atrakcyjna wiec nie rozumiem czemu niektore baby a zwlaszcza te zakompleksione sceptycznie odnosza sie do komplementow od swoich mezusiow itp... takie pierdolenie i weszenie klamstw i podstepow jest dobre dla zakompleksionych debilow....najlepiej to nie wiazcie sie w zwiazki bo i tak wiecie jacy wy jestescie paskudni a kazdy komplement skierowany do was to najwieksze klamstwo swiata:-O

nie lubi mówię za siebie komplementy+kłamstwa+kombinacje - nie toleruję, mam reakcję odrzucającą tylko tchórze i słabeusze kłamią

Gość grażyna-b
Jeśli jesteś mężczyzną- naucz się nie "karmić" kobiet tanimi kłamstwami. Wyjdziesz na tym o wiele lepiej niż na kłamstwie, tanim komplemencie i ogólniej, obłudzie. :P Jeśli jesteś kobietą naiwną, wierz we wszystkie kłamstwa i spodziewaj się cudu :P Karm się komplementami nawet naiwnymi: o ładnej bluzce, która wygląda jak zakupiona na targu w Pścinie Dolnym, twojej super urodzie [udawaj przy tym, że nie masz lustra, jesteś ślepa], smukłej sylwetce i sterczących cyckach[jeśli masz zwisy, to je widzisz ], o nieskazitelnej skórze[bo nałożyłaś puder za 500 zł]i o braku cellulitu [[gdzie możesz go mieć przy 28-latach?], super wiedzy, która polega na przeczytaniu jednej książki Coelho np.Alchemik...etc. Lecz jeśli podejrzewasz, że ten, kto prawi te wszystkie "komplementy" przegiął trochę ;) to dajesz mu plaskacza i na tym się kończy "bezcenne" ;) karmienie obłudnymi komplementami albo - przyjmujesz je , i śmiejesz się w obecności komplementującego, z jego naiwności, niepopartej żadnym konkretem. Lecz jeśli chodzi o kłamstwo," wypowiedziane w dobrej wierze" ;), to znaczy KOMPLEMENT, rób z tym co chcesz...ale jeśli o mnie chodzi, zawsze będzie u mnie to powodowało konwulsyjne drgawki...śmiechu. 🖐️

Gość eeeeeeeee hehe
kiedy mi mezczyzna prawi komplementy usmicham i dziekuje wiem ze sa raczej szczere bo sama uwazam sie za niebrzydka dziewczyne:) nie chce wyjsc na jakas zarozumiala lalunie ale sama dobrze sie czuje ze soba, lubie siebie, mysle ze to jest odczuwalne dla innych i ich komplementy sa szczere. moj facet tez mi mowi hmm komplementy o ile tak to mozna nazwac, poprostu powie mi ze w czyms wygladam laxdnie a w czyms brzydko :) i wcale sie nie obraam kiedy powie mi "na boga co ty z twarza zrobilas" a mowi to wtedy keidy sie pomaluje zamocno :)

Gość do tej ostatniej
tu nie chodzi o komplementy tego typu, tylko o klamstwa, idiotko. czy dotarlo?:P