Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bilanka

Mój chłopak mnie zawstydza przy rodzicach... Co robić????

Polecane posty

Gość bilanka

Jesteśmy razem ponad dwa lata... Gdy dochodzi do spotkań rodzinnych, zwłaszcza z jego rodziną (rodzicami, kuzynostwem) to on potrafi walnąć taki kawał, że robię sie czerwona jak burak :O Przykład: deser, podają lody. A mój facet na cały głos (przy stole było razem z nami około 10 osób) : "Ja to wczoraj wieczorem miałem pyszne lody, oj żebyście wiedzieli..." i znaczący wzrok z uśmiechem na mnie, wszyscy w ryk a ja cegła... Napiszecie, że nie znam się na żartach ale ja uwielbiam zarty a takie coś mnie zawstydza :( Co robic?

Gość jussaa
hmm porozmawiać z nim?

Gość palnąc go w łeb
tym deserem albo zmienić chłopaka

Gość jussaa
albo sama go tak załatw.Np cos z długością przyrodzenia którą nie może pochwalić się twój facet itp. jak sam tego doświadczy to może przestanie.W ogóle to idiota jakiś:/

Gość bilanka
Rozmowy nic nie dają! On widzi, że ja się wkurzam i się z tego śmieje, uważa, że to przeciez tylko żarty a ja się oburzam. Pamiętam jak kiedyś przez przypadek zepchnęłam ręką ze stołu serwetki, na co on (jak zwykle glośno i donośnie) "No, widzicie, zwalić to ona potrafi" Wszyscy oczywiście rozbawieni do łez, poza mną :(

kit mi w ucho, prędzej bym się w piętę ugryzł, niż naraził na śmieszność moją kobietę......

Gość gfdhtrhtr
jussaa - brawo, o dlugosci penisa ktorym nie moze sie pochwalic, przy jego rodzicach:O:D autorko, nie sluchaj tej na gorze, tylko ostro porozmawiaj ze swoim facetem. ostro, czyli tak, aby dotarlo

Gość ja bym olala
chlopak blsykotliwy, ale szkoda ze tylko w tym temacie, jak to jego rodzina to go znaja wiec looz, gorzej jak by przy Twoich tak mowil:D

Gość jussaa
chyba masz za mało cięty język..

Gość bilanka
jussa- nie, nie wyobrażam sobie żeby zapodać taki dowcip przy jego rodzinie, lub czyjejkowliek rodzinie :O A była jeszcze taka sytuacja, że kiepsko się czułam i powiedziałam chłopakowi dyskretnie, żebyśmy się zbierali, po czym on głośno: No jak zwykle ma chcicę, już od godziny mnie błaga wiecie o co, więc już trudno, musimy jechać bo wybuchnie" :O:O:O

Gość fsbthtrht
blagam, podaj jeszcze jakies przyklady:D

Gość co za kundel
a co będzie po ślubie?????

Gość Ja bym zasrewowała
mu tekst,że niech on pomyje gary po imprezie i że nikt tak jak on nie potrafi wylizać patelni do czysta:-D:-P

Gość Walnij go w pysk

wiesz no takiego sobie faceta wziełaś! i watpie zeby sie zmienił skoro ma takie "poczucie humoru" mój mąż też czasem cos takiego wsród znajomyuch walnie-ale ja nie zostaje mu dłużna- mówie np. oj- jednak to prawda- ta krowa co dużo ryczy - mało mleka daje! i wtedy dopiero jest ubaw!

Gość jussaa
no jasne, a jak on mówi o robieniu przez nia loda przy rodzicach to jest ok.? i napisała przecież że rozmowy nie skutkują.Ja bym tak właśnie mu odgryzła, ale to ja:) mój facet to wie i nie robi ze mnie idiotki..

Gość ja się z chamami nie zadaję
bo twojego tego ... nalezy nazwać po imieniu to kawał chama a resztę s...syna nie wyobrażam sobie, żeby mój facet nie zwracał uwagi na moje uczucia i dobre samopoczucie tak jak twój :-P wg mnie to jest dupek do usunięcia :-O

Gość maleńka szpilka
Ja bym zasrewowała mu tekst,że niech on pomyje gary po imprezie i że nikt tak jak on nie potrafi wylizać patelni do czysta hahahahahah :D jebłam :D

Gość ja bym tez go zawstydzila
i z tymi lodami walnela ze chyba mu sie snilo albo ze niegrzecznie przy rodzicach mowic o swoich ukrytych fantazjach.

Gość ale wieśniak
:D

Gość mysle ze to zwykly cham a nie
chlopak.ile on ma lat?daje najwyzej 16

Gość bilanka
Ale zanim ja cokolwiek powiem to już wszyscy ryją z jego dowcipu i z tego, że jestem czerwona :O Nie, nie należę do osób, które nie potrafią się odciąć, wręcz przeciwnie. Ale wtedy jego rodzina wzięłaby mnie za jakąś wulgarną babę... Niestety takie mamy społeczeństwo- facetowi wypada rzucać sprośne kawały, a kobieta od razu wychodzi na wulgarną :O

Gość bilanka
Ja mam 22, a on 26 lat. Poza tymi kawałami jest cudowny, bardzo opiekuńczy i czuły. Przed każdą imprezą rodziną mu mówię, że jeżeli znowu mi zafunfuje taką rozrywkę, to więcej nigdzie z nim nie pójdę. On obiecuje, że tym razem się powstrzyma, ale wystarczy, że wypije jednego drinka (on nigdy więcej nie pije) i od razu zapomina o obietnicy :O

Gość jussaa
to po prostu wstań od stołu i powiedz że nie życzysz sobie takiego chamskiego traktowania i że jeśli nie potrafi się przyzwoicie zachować to więcej z nim nie wyjdziesz.I bym wyszła.jemu zrobiło by się głupio (może, bo to wyjątkowy przypadek:/

Gość ja się z chamami nie zadaję
"Niestety takie mamy społeczeństwo- facetowi wypada rzucać sprośne kawały, a kobieta od razu wychodzi na wulgarną " co ty bajdurzysz??? :-O mężczyźnie, absolutnie nie wypada ośmieszac kogokolwiek, a wszczególności własnej kobiety :-P wstyd się z takim chamem pokazać wśród ludzi, wśród normalnych ludzi ...