Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga0521

Czy to tylko kaprys?

Polecane posty

Gość Aga0521

Cześć! Jestem młodą osobą, gdyż mam 12 lat. W szkole w której się uczę ludzie śmieją się ze mnie dlatego, że nie mam rodzeństwa i, że niby jestem rozpieszczonym bachorem. ;*( Co najgorsze to moja wychowawczyni się ze mnie naśmiewa. Moja mama ma 45 lat i to nie moja wina, że jestem jedynaczką. :( Chciałabym posiadać rodzeństwo i to nie jest tymczasowy kaprys, tylko dlatego bo mam z tego powodu problemy w szkole, ale po to, bo bardzo mi brak tej osoby którą zawsze miałabym przy sobie i niezależnie od wieku rozmawiać z nią o wszystkim. :) :) Wątpię aby moje marzenie się spełniło. Zawsze warto żyć z nadzieją w sercu. :)

Gość a1
znajdz przyjaciolke, ktora bylaby dla ciebie jak siositra.

Gość nie rozumiem pytania w temacie
ale ogólnie w końcu jakiś porządny topik na kafe. P.S. Rada dla autorki - uciekaj z kafe, zanim zostaniesz stłamszona i staniesz się wywłoką, jak wszystkie kafeteriuszki.

Gość karoolek......................
smieją sie z ciebie dzieci - wiec nie bierz tego na powaznie ! a co do nauczycielkie mysle , ze zle ją odbierasz

Gość Aga0521
Niestety, bardzo dobrze odebrałam nauczycielkę. Prosto w oczy wypomniała mi, że jestem jedynaczką i, że przez to jestem taka rozlazła. Ale dzięki ogółem za wypowiedzenie się. ;* Mam też dwie prawdziwe przyjaciółki (one są siostrami) traktuję je jakbyśmy były prawdziwą rodziną. :)