Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najniższa krajowa

kto pracuje jako sprzedawca ile szef daje wam na boku pieniędzy?

Polecane posty

Gość najniższa krajowa

umowa na najniższą krajową czy i ile daje wam szef do ręki oprócz pensji z umowy?

Gość najniższa krajowa
pytam oczywiście pracujących ludzi, a nie dzieci chodzące do szkoły

Gość haha na boku
smiech na sali :) z jakiej racji mialby sknerus dac mi cos na boku chetniej by mi jeszcze wziął a nie dal 🖐️

Gość najniższa krajowa
mi obiecał, że dorzuci 400 stówy jak będzie dobry utarg, ale to sie okaże na koniec miesiąca może zapomni...

Gość najniższa krajowa
znaczy 4 stówy czyli powinnam uznać, że da mi dużo? jeśli da? na umowe te 1000 najniższe plus 400zł?

Gość dajanka
moja szefowa oczywiście wykazuje najniższą,ale ponieważ pracuję w sklepie odzieżowym to daje mi ciuchy które mi się podobają za darmo

Gość najniższa krajowa
no ja w odzieżowym nie pracuję i to co sprzedaję to bym nie chciała :-P a dużo rzeczy ci daje? ciekawe czy ktoś jest zatrudniony jako sprzedawca na więcej niz najniższa krajowa?

Gość dajanka
w zasadzie co chcę ale nie przesadzam, to co mi jest potrzebne na dany sezon, i okazjonalnie np. kreacja na ślub córki też, czasami gotówkę też dodatkowo dostanę.

Gość najniższa krajowa
a jak gotówkę to ile? ci daje od nowego roku będziemy musieli podpisać nowa umowę i chcę go namówić, żeby na umowę było więcej niż najniższa krajowa czy to mi sie uda? czy raczej nie?

Gość dajanka
jak dobry utarg to 50,zł na dzień ale ostatnio jest bardzo cięzko .Zyczę żeby się Tobie udała rozmowa z szefem,

Gość Lateks
na boku to chyba ty dajesz staremu

Gość najniższa krajowa
dzięki, miło że jeszcze ktos komuś dobrze życzy :-) u nas jest bardzo dużo klientów, roboty mam dużo o uważam że mógłby więcej dać na umowę szef trafił z pomysłem na sklep i non stop są ludzie sprzedajemy taka drobnicę to bardzo dużó liczenia jest :-O

Gość e-salesman
pracowałem w polskiej firmie i pensja podstawowa opodatkowana 1200 / smiech co nie / ale prowizje za sprzedaż sięgały kilku tysięcy / na boku oczywiście / Jednak co dobre szybko się kończy ---------------------------------- www.e-salesman.net