Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna kobieta...

Tęsknię za prawdziwą miłością ...

Polecane posty

Mam 38 lat i tęsknię za prawdziwą miłością. Jestem po nieudanym związku, które trwało 18 lat :( Mam wrażenie, że nie ma " normalnych" facetów, a może to ja nie mam szczęścia poznać Takiego 😭 Czy Ktoś też tak czuje, czy może ze mną jest coś nie tak ?

Gość chocoaz byłas kochana w jakims
zwiazku :( ❤️ dla Ciebie sory nawaliłam sie z tego nieszczescia

Gość Dario421
Nie Ty Jedna.Mam podobnie.

także tęsknię ... ogólnie jest mi dość ciężko, ale tęsknię tak że czasem aż boli ...

Początek mojego małżeństwa nie był nawet zły. Później zaczęły się problemy i tak trwały do niedawna. Zdecydowałam się na rozwód, czego oczywiście nie żałuję, bo uwolniłam się od despoty i damskiego boksera. Zawsze inaczej wyobrażałam sobie miłość dwojga ludzi, i za tymi wyobrażeniami bardzo tęsknię ...

Gość Dario421
Samotna a szukasz miłości ,czy czekasz az się pojawi?

Gość Tomek z bagien
tez tesknie za prawdziwą miłością... ...a może stawiam za wysoko poprzeczke :( trudno dalej trzeba żyć

Gość fdsffffdgfdgdfg
Sorki autorko ale głupoty piszesz. Tęsknisz za prawdziwą miłością a twój 18-letni związek to co - nic ? to romans ? tak sobie byłaś przez 18 lat z facetem ? Miałaś już czas na miłosci, mega orgazmy i wspólne życie przez te 18 lat. Teraz to już o prostu stara jesteś i nie pisz, że tęsknisz za prawdziwą miłością skoro do tego wieku który masz jej nie znalazłaś rzekomo. Po prostu jesteś już starzejącą się kobietą po nieudanym, czy też udanym, ale skończonym związku i szukasz innego faceta. Czemu nie piszesz wprost o tym tylko piszesz bajki o prawdziwej miłości itd...

do fdsffffdgfdg.... wielkie dzięki za "starzejącą kobietę" - ja za taką się nie uważam !!! mój 18 - letni związek był koszmarem z którego nie potrafiłam się uwolnić a teraz uważam to " uwolnienie" za swój wielki sukces !!! Nie doznałam innej miłości przez te lata gdyż byłam wierna popaprańcowi (o zgrozoo!!!) Nie wiem Kim jesteś i ile masz lat, sądząc z treści którą wymęczyłeś (- aś) jesteś młodym człowiekiem :) Nie znasz jeszcze prawdziwego życia. No cóż " starzejące się kobiety" też mają prawo do prawdziwej miłości i mam nadzieję, że są też tacy mężczyźni, którzy tęsknią za związkiem z "babcią" :) Pozdrawiam Ciebie serdecznie :)

tu gdzie ja zyje, 38-latka to jest jeszcze niezla laska. jeszcze wszystko przed toba, moze warto dla odswiezenia zmienic otoczenie.

Gość fdsffffdgfdgdfg
Mam 32 lata.

Gość jmgmjfdn
samotna kobieta...--a co Ciebie jest ta prawdziwa miłosc? Bo mnei sie wydaje,ze miłosc to wymysł poetow.

Gość jmgmjfdn
samotna kobieta.--Kazda kobieta ,w kazdym wieku moze byc super w seksie.To nie zalezy od wieku,tylko od temperamentu. A wg Twojego myslenia musiałas byc kiepska w seksie nuim doszłas do 38 lat zycia :-)

ale jestescie zawistne baby, zazdroscicie jej, ze miala odwage i sile zmienic swoje zycie na lepsze, a wy dalej tkwicie w toksycznych zwiazkach. zalosne jestescie.

Gość jmgmjfdn
xoxoxo :-) a kto jej czego zazdrosci :-) Nie kazda zyje w toksycznym zwiazku.Ja bym nie wytrzymała w takim zwiazku przez 18 lat. Autorce mozna tylko wspołczuc,bo zyje marzeniami jak nastolatka.

Gość do samotnej...
nie czytaj tych głupot... Jesteś młodą kobietą, otwartą na nowy zwązek. Nie szukaj na siłę.Pozwól się znależć. Na pewno się uda. Życzę powodzenia. A piszę dlatego, że będąc kobietą starszą od Ciebie ... znalazłam fantastycznego faceta.

do jmgmj... - dla mnie prawdziwa miłosć to: szacunek, radość i nie tylko, są też smutki przez które w związku opartym na miłości pokonuje sie wspólnie. Czy jest to wymysł poetów ? - nie sądzę, przecież inspiracją do "tworzenia" jest samo życie. Co do sexu nie będę się wypowiadała :) to jest żałosne z Twojej strony co piszesz na ten temat. Może żyję marzeniami ale cóż jest człowiek wart bez marzeń :) dają mi siłę do dalszego życia ...

Gość ds.
Samotna ignoruj wpisy od osób, które nie przeżyły takiego "szczęśliwego związku"Oni/ne nie mają pojęcia o życiu.Dla nch związek sprowadza się udanego seksu.Tego trzeba doświadczyć by zrozumieć.Dlatego szukaj kogoś o podobnych doświadczeniach i jak ktoś zyczliwy Ci tu radzi daj się znależć.

Gość zgodzę się z Amantem

Dziękuję wszystkim Tym którzy mi dobrze życzą :) to dla Was 🌻 🌻 🌻 Tyle przeszłam w swoim życiu, że wpisy od osób krytykujących mnie wcale mnie nie przerażają. Ja wiem swoje, Oni swoje i oby nigdy nie musieli przechodzić przez takie pieło jakiego ja doświadczyłam... tego Im życzę :) Chcę być w swoim życiu jeszcze szczęśliwą i uśmiechniętą - uśmiechnięta już jestem a szczęście pewnie i też mnie nie ominie :) Nigdy nie pisałam na "kafe" a dzisiaj ( hmm... wczoraj :) ) miałam koszmarnego doła i chyba to "wyżalenie" pomogło mi... Jestem 38- letnią cholerną romantyczką ... i taką już pozostanę, aż do późnej "starości" ... ;)

samotna kobieto przeczytaj ksiązkę "dom nad rozlewiskiem", jest tam opisana historia podobna do twojej i niezwykła zyciowa mądrość. nigdy nie jest za późno na zmiany. trzymaj się, rozuemiem cię, bo tez jestem samotna i tęsknię za miłością. Aha, wiesz co jest najlepsze w waleniu głową w mur?? czujesz ulgę kiedy przestajesz, kiedy nie wiemy dokąd isc to sama nas droga prowadzi:) bądz dzielna kochana