Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja03

Co to?

Polecane posty

Gość Ja03

Mam problem. Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne. Raz współżyłam z chłopakiem, w momencie kiedy zapomniałam wziąc tabletki o ustalonej porze (ale przyjęłam ją w ciągu 12 godz)i do tego wtedy piłam , a słyszałam, że alkohol obniża działanie tabletek... W sumie nie doszło do wytrysku w środku, ale teraz zaczynam bac się czy nie jestem w ciąży:| Od jakiegoś czasu jest mi niedobrze, mam silne bóle jajników i uczucie jakbym miała "przepełnione" albo czasem nawet "rozdzierane"podbrzusze. Momentami mam wrażenie jakbym miała w brzuchu coś w rodzaju worka z wodą, który się przesuwa podczas ruchu. Nie sądzę żeby po dwóch tygodniach od tego stosunku mogłabym miec takie objawy potencjalnej ciąży;| Dlatego zastanawiam się czy to nie torbiel? ( dodam, że dawniej miałam z nimi problemy). Jak uważacie? Ciążą raczej nie mam co się martwic? Czy to może byc torbiel? Proszę o odpowiedz. z Gory dzięki

ciężko zdiagnozować.najpewniejszy będzie test,jednak nie wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki,jeśli takowa nie nastąpi.

Gość ja03
Chciałam wlasnie to zrobic, tyle że gdyby jednak była to torbiel a nie ciąża i tak byłby wynik dodatni, bo czytałam kiedyś na ulotce, że właśnie wydzielane są te same hormony..:| Ehhh nic juz nie wiem:| ale dzięki za odp.

To dla pewności idź do lekarza i niech ci da skierowanie na usg dopochwowe,okaże się czy to torbiel.Pamiętaj stres też jest przyczyną zaburzenia hormonów.Stąd też mogą wynikać boleści o których pisałaś.

Gość Ja03
Postaram się coś z tym zrobic. Torbiel nie byłaby dla mnie tak straszna, jak ciąża. Głównie chciałam się upewnic, że po TYLKO 2 tyg, nie może byc takich wyraznych objawow ciąży...

Gość Ja03
Rzeczywiście zabawne:P Mi za to wyszło, że nie jestem;D heh to chyba na takie psychiczne uspokojenie;D :D

Gość Ja03
Mam nadzieję, że ja też nie;) I naprawdę będe w to wierzyc;) dzieki za odpowiedzi;) miłej nocy;)

nie martw sie bedzie ok.zobaczysz.wiesz czasem czlowiek sie sam nakreca i jakakolwiek dolegliwosc to juz wszystko w czarych barwach widzi.ja tez czasem tak mam ale staram sie myslec realnie.

Ile przyjmujesz te tabletki? Dziewczyno, skoro przyjmujesz tabletki i nie doszło do wytrysku wewnątrz to czym ty się przejmujesz? objawy o których piszesz mogą byc konsekwencja tabsów połączonych z wkręcaniem sie...choć ja bym radziła ci iść na usg w celu wykluczenia torbieli(chodziarz z drugiej strony problemy z torbielami przy używaniu tabsów?) ale ciążę wykluczam.