Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18 i pół lat

CZY KTOŚ BIEGŁY W TEMACIE ODPOWIE MI NA PARĘ PYT? bardzo proszę

Polecane posty

Gość 18 i pół lat

czy istnieje prawdopodobieństwo ciąży, gdy para się pieści wzajemnie nago, ociera, ale nie ma finału? czy brak wytrysku przy pieszczotach o czymś świadczy? np małej atrakcyjności partnerki?

nie istnieje. przeciez twoj chopak nie chcial by sie z toba piescic gdybys nie byla dla niego atrakcyjna...moze robisz cos nie tak? dlatego nie dochodzi..

Gość fionka.
a ty miałaś orgazm?

Gość 18 i pół lat
bardzo Ci dziękuję za wejście, naprawę ogromnie :) Tak, ale co mogę robić nie tak? :( dotykamy się, pieścimy... z tego co się orientyje, to przy silnym podnieceniu występuje wytrysk a tu nic :/

Gość 18 i pół lat
Fionka- nie, ale jesteśmy przed pierwszym razem... QQQQQQQQ- ręką tylko... nie pytałam, ale na pewno lubi jak go dotykam tylko ja już zaczynam wątpić w swoją atrakcyjność:/

skarbie to musisz go zapytac :) on wie najlepiej co lubi.. musicie umiec sie porozumiec w tym temacie a sex i pieszczoty beda super :)

Gość 18 i pół lat
QQQQQQQQQ- tylko, że ja się naprawdę boję, że coś jest nie tak, że opada to podniecenie i stą ten "problem" a tego nie chcę usłyszeć :/

nie martw sie za bardzo :) i nie boj sie go zapytac..na pewno go podniecasz.. jak go zapytasz to bedziesz miala problem z glowy.. :)

Gość 18 i pół latek
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję :* dużo szczęścia Wam życzę! : * mam nadzieję, że to był właśnie stres...

nie ma sprawy. jak bedziesz miala jakies pytanka to wejdz na temat to chetnie cos doradze. powodzenia :)

Gość Rex_XXL
Jezeli bys byla niatrakcyjna dla niego, to nie piescil by sie z toba. Wez malego w usta a zobaczysz, co potrafia one dokonac. A i tobie bedzie przyjemnie. Nie taki diabel straszny!!!