Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaa19

Załamana

Polecane posty

Gość kajaa19

Posłuchajcie jestem z chlopakiem od 11 miesiecy.Od 2 tygodni nie układa sie miedzy nami,tzn on nie wie sam czego chce. Wczoraj mu powiedzialam ze spóźnia mi sie okres (zawsze miałam regularnie co do dnia),a on że nie wie czy chce ze mną być i co ja mam teraz zrobic?? Ja go kocham ale widze ze on sie zmienił zrobił sie zimny. Kiedyś uwielbiał sie ze mną kochac mówic do mnie czule calować a teraz??Wszystko zniknęło.Nawet wczoraj (niestety miałam na niego straszna ochote)chcialam sie z nim kochac on chyba tez... ale pojechał do domu i napisał mi smsa "dziekuje ze tego nie zrobilismy) Jak wyszedł rozpłakałam sie jak małe dziecko.Kocham go ale widze ze on mnie juz nie:((

Gość willi
''dziękuje że tego nie zrobiliśmy'' o kurde ale as może sex z tobą mu się nie podoba.....

Gość kajaa19
napewno podoba przeciez jeszcze do nie dawna robilismy to po kilka razy dziennie...ale on mysli ze to wlasnie dlatego miedzy nami sie nie układa bo zbytnio sie skupilismy na seksie a zapomnielismy o sobie ;(

minęło zauroczenie i zaczyna sie prawdziwe zycie skoro w nim nie mozecie sie doagadac to trtzeba sie powaznie zastanowic czy ciagnac to dalej

Gość kajaa19
czyl tak jest zawsze mija zauroczenie?? to jest pierwszy moj dlugi związek ja go kocham i nie chce tego konczyc ale on ma wątpliwosci nie wiem juz co robic

Gość
yyy nie ma zauroczenia jest przyzwyczajenie :) kiedy ostatni raz przyniósł ci kwiatka ?

Gość cóż klapki spadły z oczu
sam seks nie wystarczy, po prostu on pragnie czegoś innego. nic na to nie poradzisz i to nie twoja wina. nie da się kogoś zmusić do miłości :(. jak kochasz daj mu odejść...

Gość wystraszyłaś chłopaka i tyle
On pewnie nie jest gotowy na związek aż po grób a Ty mu że okres się spóźnia... No cóż, trzeba było się zabezpieczać. Teraz to wygląda jakbyś łapała męża na ciążę.

Gość Zinnka
a co ze srodkami antykoncepcyjnymi? Kolorowe pisemka dla dziewczynek to nie tylko moda, ale takze porady hehehe moza warto troche wiecej poczytac, co?

Gość kajaa19
zawsze uzywamy prezerwatywy,tylko najpierw bez dopiero jak on czuje ze nie moze wytrzymac to zakłada a kwiatka dawno jak sie poklócilismy to dostałam bukiet

Gość no to genialna jesteś
a nie czytałaś że prezerwatywyt się zakłąda pred kontaktem seksualnym ? 19 lat a taka naiwniara ? w ten sposób nabawisz się nie tylko chorób wenerycznych ale i także zaliczysz wpadę